Šik šaty do společnosti. Máte je?

Šik šaty do společnosti. Máte je?

1. února 2017, černé šaty, dlouhé černé šaty, Tiqe, Petra Balvínová, večerní šaty, elegantní šaty

Sponzorované odkazy

Malé černé šaty se staly neodmyslitelným kouskem ve skříni každé dámy a asi jste se mnohokrát přesvědčily o tom, že mít je v šatníku se zkrátka vyplatí. Stejně tak se ale vždy hodí mít také dlouhé černé šaty. Hodí se nejen pro plesovou sezónu, která je momentálně v plném proudu, ale využijete i pro mnoho jiných příležitostí, jako jsou večeře v luxusnějších restauracích, návštěvy divadla či nejrůznější oslavy a večírky. Kde slušivé dlouhé a elegantní šaty sehnat? Nakoukněte k Petře Balvínové!

Zdůrazněte siluetu

Mini kolekce večerních šatů, kterou designérka Petra Balvínová před nedávnem představila, klade důraz především na dámskou siluetu. Střihy jsou zúžené v pase a mají dlouhé splývavé sukně, jež se při chůzi elegantně vlní a podtrhují tak figuru. Jednotlivé modely vycházejí z návrhářčiny úspěšné svatební kolekce, což jen potvrzuje jejich noblesní vzhled. Zároveň však šaty zdobí jistá dávka nadčasovosti, která z nich činí opravdu nepostradatelný kousek každého dámského šatníku. Dámská móda se mění každou vteřinou, černé šaty však mají styl stále.

Dámské šaty na míru

Ať už mají mít vaše večerní šaty dlouhý či krátký rukáv či konkrétní vysněnou barvu, s Petrou Balvínovou najdete takové, jenž splní vaše očekávání. Šaty z mini kolekce večerních šatů jsou totiž navržené ve čtyřech různých variantách a na zakázku jsou možné mnohé všelijaké obměny přímo podle vašeho přání. Sama se můžete rozhodnout, zda vám bude více sedět varianta volných éterických šatů s vlečkou zdobených volánky evokujícími andělská křídla, či spíše košilový model se skrytým zapínáním a kapsami, jež navíc na dlouhých rukávech zdobí zajímavý detail v podobě rozparků odhalujících předloktí.

Kouzlo černých šatů

Pokud si z barevné palety nemůžete vybrat, vsaďte na klasiku v podobě černé. Je univerzální, ale stále velmi slušivá, elegantní a také nestárnoucí. Dlouhé černé šaty dodají noblesu a promění vás v opravdovou dámu. Náš tip? Pro perfektní výsledný look je doplňte výraznou rtěnkou !

Foto: Petra Balvínová

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu