Hrajte si s Bree taškami!

Hrajte si s Bree taškami!

27. února 2017, Bree, nákupní tašky, Barcelona Nylon, design, praktické, milé, hravé, ekologické, kočka, žralok, růžová, modrá, skládací tašky, nylonové tašky,

Sponzorované odkazy

Tašky od značky Bree jsou určené pro muže i ženy a vyrábějí se již 45 let. Charakteristickými vlastnostmi produktů od značky Bree je kvalita a to bez kompromisů, dokonalé zpracování, funkčnost a jednoduchý nadčasový design. Své kořeny má značka v Berlíně, a proto není divu, že je velmi blízce spojena s jeho uměleckou scénou. Výsledkem toho je I partnerství s prestižní módní událostí Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, která se koná již šestým rokem. Pro každou módní přehlídku navrhuje Bree exkluzivní limitovanou edici dárkových tašek takzvaných ,,gift-bags”, které se dokonce pro módní specialisty staly sběratelskými kousky.

Stylový nákup s Barcelona Nylon

Německá značka Bree právě nyní představuje dvě hravé ručně šité nákupní tašky Barcelona Nylon. Tato série tašek je potěšením pro všechny smysly a není se čemu divit, že je rovněž bestsellerem kolekce Bree. Jde o praktické a zároveň milé tašky vyrobené z pevné nylonové tkaniny, která je velmi odolná, a přesto pratelná. vybírat můžete mezi růžovým provedením, které má po srolování tvar kočičí hlavy a po rozložení se motiv kočky stane nepřehlédnutelnou ozdobou vaší nové nákupní tašky. Je opatřena i karabinkou, takže si ji můžete připnout ke kabelce a mít ji v případě potřeby ihned po ruce. Tašky Bree myslí na všechno a není s nimi nikdy nuda!

Druhá nákupní taška je v modrém provedení a po složení se místo kočky promění v zubatého žraloka. Používáním tašek Barcelona Nylon od Bree se rovněž chováte zodpovědně a ekologicky, jelikož nespotřebováváte igelitové tašky. I když je nylon, ze kterého jsou tašky vyrobeny, také syntetickým vláknem, nejedná se o jednorázové použití. Tašky jsou kvalitní a jejich půvab vás jen tak neomrzí. Z tohoto důvodu si troufám tvrdit, že vám vydrží stovky, možná i tisíce dní.

Obecně se tašky od německé rodinné firmy Bree stávají pro každého partnerem na celý život. Uhrane vás nejen jejich nadčasová elegance, ale také detailně promyšlený vzhledem a dokonalou mistrovskou propracovaností. Jak je jednou zkusíte, už nebudete chtít jinak.

Zdroj: Bree

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu