Kde se naladíte jarno-letně? My víme!

Kde se naladíte jarno-letně? My víme!

1. března 2017, Dušní3, Dušní, Dushni, Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Lulu Guiness, Chie Mihara, Victoria Beckham

Sponzorované odkazy

Zima zatím stále ještě nejspíš neřekla své poslední slovo, obchody se však již začínají plnit kolekcemi pro nadcházející období jaro/léto 2017. A nejinak je tomu v Dušní3, kde se novinkami doslova roztrhl pytel. Těšit se můžete na překrásné šaty, boty i kabelky, nechybí ani stylové sluneční brýle a překrásné šátky, jež skvěle doplní každý outfit. Objevte nové kolekce s námi!

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg, která před nedávnem oslavila 70. narozeniny, kdysi vsadila na slogan hlásající „Ciťte se jako žena, noste šaty!“ a tohoto hesla se drží stále. Dokazuje to i svou novou kolekcí, jež dorazila do Dušní3. Šaty v ní rozhodně nechybí a dokonale podtrhnout naši ženskou stránku, kterou je na jaře třeba opět po zimě vystavit na odiv celému světu.

Marc Jacobs

Pořádnou dávku elegantních kabelek přinesl do Dusni3 Marc Jacobs. Mezi nimi však najdeme i jednoho „vetřelce“ v podobě batohu s výraznými stříbrnými zipy po vzoru současných trendů. Nemusíte se bát jím doplnit ani pouzdrové šaty, kontrasty patří také k hitům sezóny! Pro rebelky jsou zde i kabelky inspirované punkem, u nichž nechybí masivní detaily a kovy.

Chie Mihara

Pokud si potrpíte na jedinečnost, pak vás zaručeně dostane kolekce ručně vyráběné obuvi značky Chie Mihara, již zdobí neuvěřitelná ženskost, jemnost, hravost a smyslnost. Podpatky zde ukazují dokonalé souznění s kanýry, květinami a kouřovými pastelovými barvami i potisky.

Victoria Beckham

Nová kolekce brýlí této známé návrhářky a zpěvačky vyniká odlehčenými skly i obroučkami ze zlata. Jaký tvar bude ten pravý pro vás?

Odin

Co může být dokonalejší tečkou outfitu než parfém? Zkuste třeba ten od značky Odin s názvem Black Line číslo 12, jenž se nechal inspirovat dalekou Indií a svými tóny šafránu, karafiátu, pačuli a santalového dřeva vás dostane.

Lulu Guinness

Tato značka nás baví krásnými kabelkami, stylovými šátky, rozkládacími taškami i charakteris­tickými pusinkami. A v Dušní je samozřejmě plno novinek, které stojí za pozornost. A co k nové kabelce obléci? Značka By Malene Birger z Dánska přináší rafinované střihy i zajímavé detaily, Allude zase příjemné svetříky.

Foto: Dušní3

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu