Buďte stylová a pořiďte si apartní kousek na hlavu!

Buďte stylová a pořiďte si apartní kousek na hlavu!

19. února 2017, klobouky, unisex, Nila, Yellow 108, styl, módní doplněk, zima 2017, pokrývka hlavy, hlava v teple, Nila.cz, fedora, dámské klobouky, pánské klobouky, Kalifornie, bohémský styl, boho, kovboj, eco, udržitelný a vyřazený materiál

Sponzorované odkazy

Vypadá to, že zima se nás letos jen tak nepustí. Není potřeba truchlit a tuto nemilou zprávu využít jako skvělou příležitost pořídit si nějaký ten apartní kousek na hlavu. Nila – nezávislá prodejní galerie a internetový obchod v jednom – nabízí právě nyní parádní klobouky od značky Yellow 108. Hlava v teple je přeci základ, a pokud nejste zastánci čepic, módní doplněk v podobě kloboučku je pro vás ideálním řešením, jak přežít ještě poslední zimní dny.

Značka Yellow 108

Značka z nevšedním názvem Yellow 108 k nám do Česka dorazila až z americké Kalifornie a nabízí nám své klobouky vyrobené z udržitelných a vyřazených materiálů. Název si značka vypůjčila ze vzorníku Pantone a má symbolizovat žlutou barvu, která ztělesňuje radost a pohodu. Žlutá by v nás měla evokovat i pohled na slunnou Kalifornii, odkud samotná značka pochází. Mimo to je tato barva neskutečně trendy.

Klobouky, které mají styl

Nila vybrala pro své zákazníky klasické modely klobouků, které se perfektně hodí pro muže i ženy. Jedná se o takzvaný unisex módní doplněk. Naleznete zde především klobouky se širokou krempou a vysokou modelovanou hlavou, kterým se říká fedora. Všechny tyto kousky jsou vyrobené z merino vlny, která je navíc přirozeně antibakteriální a navíc odpuzuje vodu. Díky těmto vlastnostem můžete klobouky od Yellow 108 nosit po celý rok. Jsou téměř nezničitelné a navíc mají styl.

Avšak klobouky typu fedora nepatří jen na výlety a do deštivých dní. Můžete je nosit prakticky kamkoli a kdykoli. Hodit se vám bude dokonce i v létě, kdy vás ochrání proti slunečním paprskům. Vezměte si k nim klasickou bílou košili nebo fedoru slaďte s outfitem ve stylu boho. Fantazii se meze nekladou. V dnešní době je dokonce trendy se v takovémto klobouku i vdávat nebo v případě pánů ženit. A až budete doma fedoru sundávat z hlavy, pověste si ji třeba v pokoji na zeď. Bude totiž fungovat skvěle i jako bytový doplněk. Americký nadčasový design se zde nezapře.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu