Dovolená Maledivy – romantika na každém kroku

Dovolená Maledivy – romantika na každém kroku

8. února 2017,

Hledáte pohádkové místo pro strávení exotické rekreace s rodinou? Prahnete po romantickém pobytu ve dvou, na který do konce života nezapomenete? Dovolená Maledivy se postará o vaši spokojenost. Podívejte se na skvělé nabídky Exclusive Tours. Jen tak budete mít přehled o komfortním ubytování ve vilách a vodních domech.

Zapomeňte na všechny starosti

Mrkněte se na příjemné hotely, ve kterých se odehrává luxusní dovolená určená pro všechny generace turistů. Four Seasons Maledivy vás zavede do tajemných koutů majestátné přírody. Nejvíce oceníte biosférickou oblast zapsanou na UNESCO. Šnorchlujte kolem magických útesů, poznejte vodní svět. Toto letovisko padne do noty rodinám s malými dětmi. Dětský klub, potápění, ale i romantické procházky přírodou.

Přepych je k nezaplacení

Dokonalé ubytování Velaa Private Island Maledivy se nachází na ostrově v atolu Noonu, jen kousek od letiště Malé. Spolehněte se na vily s bazénem a osobního komorníka. Určitě se vám zalíbí jízda jachtou anebo ponorkou. Dovolená na míru vás zavede do lázní My Blend by Clarins. Letovisko Cheval Blanc Randheli Maledivy vám ukáže pohostinnost, luxus a moderní design vil s bazénem. Počítejte s uvítáním majordoma, který vám snese třeba modré z nebe. V restauraci The White se najíte po celý den. Připravte se na delikatesy pocházející z celého světa.

Vítejte v krajině snů

Komfortní resort Constance Maledivy nabízí vlastní bazén, dětský klub i multimediální vybavení. Family Beach Villy se zalíbí rodinám s malými dětmi. Potěší i výhledy na palmy a průzračný Indický oceán. Potápěčské kurzy PADI, programy pro nejmenší děti, soutěže, vyjížďky jachtou a návštěva podmořské restaurace vám nesmí uniknout. Conrad Maledivy vás zavede do prosklené restaurace pod hladinou oceánu. Vila s vířivkou, hotelové lázně, dětské kluby a korálové atoly jako na dlani.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu