Svůdné rty a neodolatelný pohled?

Svůdné rty a neodolatelný pohled?

23. března 2017, svůdné rty, neodolatelný pohled, Dermacol

Sponzorované odkazy

Krásně tvarované plné rty společně s tajemným pohledem očarují nejednoho muže. Také vy můžete být neodolatelně sexy – díky novinkám od Dermacolu.

Být krásná je snem každé ženy. S Dermacolem není nic snazšího.Být krásná je snem každé ženy. S Dermacolem není nic snazšího.

Jako láskou políbená si budete připadat po nalíčení s novou rtěnkou s leskem 2v1 Dermacol 16H Lip Colour, dřevěnou konturovací tužkou na rty Dermacol True Colour Lipnier, dřevěnou tužkou na oči 12H True Colour Eyeliner nebo s automatickými tužkami na oči 16H Matic Eyeliner. Pojďme se na žhavé novinky v líčení podívat blíže.

Barva na rty s leskem – pro lásku jako stvořená

Sníte o bezchybně nalíčených rtech, které vydrží po celý den? Vybírejte z nádherných intenzivních barev, kterých se nebudete moci nabažit. Ultra lesk a jemná péče je zaručená díky kvalitnímu složení, které rtěnka má. Je vyrobena z vysoce kvalitních olejů, včelích vosků. Vitamín E zabraňuje vysušování rtů, rty hydratuje a zvláčňuje. Dermacol nabídku této rtěnky rozšířil o tři zcela nové odstíny. Celkem tedy můžete vybírat z jedenácti exkluzivních odstínů.

Nemůžete se rozhodnout jakou barvu rtěnky zvolit? Sáhněte po různých odstínech, které sladíte s libovolným oblečením.Nemůžete se rozhodnout jakou barvu rtěnky zvolit? Sáhněte po různých odstínech, které sladíte s libovolným oblečením.

Reklamě na novou rtěnku propůjčila svoji tvář česká modelka a především Česká Miss Earth pro rok 2015 – Karolína Mališová. Vysokou kvalitu nového výrobku dosvědčuje vítězství rtěnky v soutěži o Nejlepší výrobek roku 2015. Dermacol navíc provedl velké testování z řad široké veřejnosti. Výsledkem bylo srovnání celkem sto dobrovolnic. *„Rtěnka se lehce nanáší, rychle schne, nelepí, barva má opravdu vysokou pigmentaci. Druhá fáze je příjemná, dodá rtům lehkost, vláčnost, jemnost. Chcete se rtů dotýkat. Rty jsou krásně zvýrazněné a lesklé, syté, plné. Rtěnka na rtech vydrží déle než ostatní rtěnky,*“ hodnotí testerka L.

Karolína Mališová při natáčení reklamy na novou rtěnku.Karolína Mališová při natáčení reklamy na novou rtěnku.

Vizážista Dermacolu při líčení radí: „Naneste tenkou vrstvu barvy na rty a nechat jednu minutu zcela zaschnout. Poté aplikujte krémovou fázi, kterou můžete dle potřeby opakovat po celý den. Výsledkem jsou hydratované, plné rty."

Rtěnka s leskem 2v1 Dermacol 16H LIP COLOUR.Rtěnka s leskem 2v1 Dermacol 16H LIP COLOUR.

Pro dokonalé odlíčení je vhodné použít dvoufázový jemný odličovač Dermacol Warerproof Make-up Remover, který zaručeně odstraní jinak nesmývatelnou rtěnku, která opravdu drží po celý den. Šetrné složení obohacené o extrakt z chrpy přitom pečuje o pleť a je vhodný také pro odlíčení očí.

Dvoufázový odličovač od Dermacolu efektivně a šetrně odstraňuje veškerý make-up.Dvoufázový odličovač od Dermacolu efektivně a šetrně odstraňuje veškerý make-up.

Tužka na rty – zdůrazněte tvar svých rtů

S konturovací tužkou na rty dosáhnete daleko přesnějšího nalíčení vašich rtů. Konturovací tužka rty navíc opticky zvětšuje a udržuje hezký tvar úst. Při výběru barvy konturovací tužky pamatujte na to, že by měla být co nejvíce podobná barvě vašich rtů. Druhou možností je pořídit si konturovací tužku v barvě své rtěnky. Dermacol konturovací tužka na rty vykreslí linii rtů do nejmenších detailů, zvládne i korekci menších nerovností nebo zvýraznit či naopak potlačit tvar rtů. Jak? Dokreslete chybějící nebo málo výrazné „srdíčko“, popřípadě zvedněte pokleslé koutky.

Dřevěná konturovací tužka na rty Dermacol True Colour Lipliner.Dřevěná konturovací tužka na rty Dermacol True Colour Lipliner.

Tužky na oči – záruka smyslného pohledu

Dřevěná tužka na oči 12H True Colour Eyeliner má vysoký obsah intenzivních barevných pigmentů, díky kterým jejich aplikace nebyla nikdy předtím jednodušší. Budete si ji pochvalovat zejména v létě, neboť se nerozmaže i v extrémně vysokých teplotách – vydrží do 50 °C. Vybírat můžete z osmi odstínů.

Vizážista Dermacolu při líčení oční tužkou radí: Aplikujte dle požadovaného tvaru na dolní či spodní víčko. Tužka je vhodná k nalíčení linky uvnitř oka takzvané Water Line. Tato metoda slouží pro optické zvětšení a rozjasnění očí nalíčením spodní vnitřní linky.

Také automatické tužky na oči 16H Matic Eyeliner obsahují vysoké množství intenzivních barevných pigmentů a na očích vám vydrží bez rozmazání a vyblednutí neuvěřitelných 16 hodin. Pochvalovat si budete lehkou manipulaci s okamžitým výsledkem. 16 H Matic Eyeliner vás nezklamou i v teplotách do 40 °C. Vybírat můžete ze čtyř odstínů.

Tužky na oči 12H True Colour Eyeliner a tužky na oči 16H Matic Eyeliner jsou oftalmologicky testované, voděodolné a mají dlouhotrvající texturu.Tužky na oči 12H True Colour Eyeliner a tužky na oči 16H Matic Eyeliner jsou oftalmologicky testované, voděodolné a mají dlouhotrvající texturu.

Foto: Dermacol, Flickr

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, módní peklo, ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu