Jak se stylově obléknout přes svátky?/ Móda v duchu Vánoc

Jak se stylově obléknout přes svátky?/ Móda v duchu Vánoc

24. prosince 2010, Vánoce, dámské oblečení, oblečení vánoce, vánoční oblečení, šaty na party, šaty na silvestr, šaty na silvestrovskou party

Sponzorované odkazy

Určitě se mnou budete souhlasit v tom, že k Vánocům se prostě hodí červená, zelená a zlatá. Bílá jako barva sněhu je také oblíbená. S těmito vyjmenovanými můžete kouzlit a vyšperkovávat svůj look. Není to zase tak těžké.

Zkuste celý outfit sladit do jedné barvy – třeba do červené. Ta se hodí podle různých odstínů ke všem typům pleti. Ke krátkým červeným šatům si nazujte jednoduché červené střevíčky na podpatku a vše doplňte černým psaníčkem a náhrdelníkem. Stejně to můžete udělat i s celou škálou barev, snažte se tam zakomponovat ty hlavní. Zelená krásně vynikne ve společnosti stříbrné a černé, zlatá v kombinaci s černou. S univerzální bílou můžete naložit podle vlastního vkusu. Experimentovat můžete také s černou a bílou kožešinou. Mezi materiály můžete zkusit dále třeba samet nebo taft. Fantazii můžete popustit s výběrem střihů šatů, buď asymetrické, nadýchané, nabrané ve stylu 50. let a další.

Všeobecně jsou trendy pro šaty na Vánoce tyto:

  • krémové, béžové, s krajkou
  • princeznovský styl
  • černá krajka a ponuré barvy
  • šaty ve stylu disco- flitry, kombinace pestrých barev

Chcete-li se vydat úplně jinou cestou, můžete si vybrat třeba flitrové nebo černé tubovité šaty s neutrálními doplňky.

Malé černé jsou skutečně univerzálním kouskem, výborně se k nim hodí doplňky. Dávejte si ale pozor, abyste to s nimi nepřehnali, skvěle budou vypadat třeba jen kombinace objemných náhrdelníků ve zlaté nebo stříbrné.

Pokud se chcete s Vánoci opravdu sladit, vezměte si na sebe ostře zelený kabát a velkou hřejivou červenou šálu a chlupaté palčáky téže barvy. Jde o veselou kombinaci, která vám i vašim přátelům zajistí úsměv na rtech po celý den.

Je ale snadné spadnout za hranici kýče, buďte proto ostražitá.

Ujistěte se, že na sobě máte dostatečně pohodlné oblečení. Není nic nepříjemnějšího než to, když v topu nemůžete dýchat, protože zatahujete břicho, aby nebylo vidět. K Vánocům patří i ono uždibování cukroví, proto byste měla volit spíše něco volnějšího. Nebo že si v kalhotách nemůžete ani sednout, protože jsou zoufale těsné, a pomalu ani pohybovat. Nenechte si tedy ničím kazit nejkrásnější svátky celého roku a stravte je tak, jak si sama nejvíc přejete.

Veselé Vánoce přeje všem svým čtenářům oblíbený magazín LuxuryMag.

zdroj: polyvore.com, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu