Nejen pruhy stokrát jinak v kolekci jaro/léto 2017 od Stefanel!

Nejen pruhy stokrát jinak v kolekci jaro/léto 2017 od Stefanel!

3. března 2017, Stefanel, italská značka, britská móda, kolekce jaro a léto 2017, dámská móda, elegance, styl, pruhované outfity, pletenina, kašmír, žakár, bavlna, kvalita, pastelové barvy, merino, hedvábí, satén

Sponzorované odkazy

Značka Stefanel se zrodila roku 1959 ve slunné Itálii a již od té doby je klíčovým hráčem na poli pletenin. Zakladatel značky Carlo Stefanel začal totiž od tohoto roku prodávat pletené zboží a prvních deset let působení provozoval tradiční výrobu a prodával své výrobky skrz velkoprodejce po celé Itálii. První obchod byl otevřen roku 1980 v italském městě Siena a jen o dva roky později byl rovněž otevřen i první obchod v zahraničí a to přímo v hlavním městě módy – v Paříži. Dnes již má značka více než 700 obchodů na celém světě. Na českém trhu se značka objevila až roku 2005, a proto produkty Stefanel máme možnost zakoupit ve dvou pražských prodejnách.

Nadčasová klasika

Italskou módní značku Stefanel charakterizuje styl, elegance a současnost. Oblečení se snaží jít stále s dobou a být univerzální. Skvělý trendy kousek, který se hodí ke všemu, je totiž vždy k nezaplacení. Značka Stefanel má rovněž i své oblíbené materiály, které se objevují v každé nové kolekci. Jsou jimi například hedvábí, satén či merino. Už z toho nám může být jasné, že si Stefanel potrpí na dekorum. Inspiraci nachází ve stylu britské módy, která je atributem ženskosti. Ať už jde o starý Londýn nebo princeznu Dianu, britská móda je vždy šik.

Kolekce jaro a léto 2017

Nyní přichází značka Stefanel s novou kolekcí pro jaro a léto 2017. I zde si italský rodinný podnik udržuje svůj styl. Vrací se k dávným hodnotám, ale prezentuje je moderním způsobem. Každou ženu nadchne přirozená jednoduchost, výběr těch nejlepších materiálů, pozornost věnovaná detailům a bezchybné finální úpravy. To všechno je určeno pro silné a chytré ženy, které vědí, co od života chtějí. Způsob oblékání je totiž jednoduchou cestou, jak podtrhnout svou krásu.

Stefanel samozřejmě nezapomíná na tradiční pleteniny, které jsou v nové kolekci ještě více sexy a to díky barevnému žakáru a elegantnímu kašmíru, jež byly použity ve zcela moderním provedení. Novinkami kolekce jsou bavlněné modely, krepovaná bavlna a pruhované outfity. Romantický nádech pak kolekci dodávají háčkované kousky.

Volné střihy lichotí každé postavě, a proto jich do nové kolekce zařadila značka Stefanel ihned několik. Nezapomeňte ani na to, že se dámská móda neobejde bez geometrických vzorů a pastelových barev. Prim budou hrát námořnická modrá, pistáciová, fuchsiová a zelený odstín mořských řas.

Zdroj: Stefanel

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu