Zeleně s modrými džínami od Nila!

Zeleně s modrými džínami od Nila!

7. března 2017, Nila, Kings of Indigo, nizozemská značka, inovativní technologie, kvalita, udržitelnost, džíny, denim, kapr koi, dámská móda, pánská móda, šaty, topy, svetry, overal, kalhoty, 100% bio-bavlna, len, tencel

Sponzorované odkazy

Nezávislá prodejní galerie a internetový obchod Nila opět představuje něco nového. Jedná se o značku Kings of Indigo a její ,,zeleně-modré“ džíny. Že nevíte, co si pod tímto spojením představit? Je to jednoduché. Džíny od této nizozemské značky se vyrábějí za férových podmínek, s důrazem na udržitelnost a s využitím inovativních technologií. Zkrátka a dobře další článek do již tak hojné rodiny eko značek Nila.

Kings of Indigo

Značka Kings of Indigo představila svou první kolekci v lednu roku 2012 a ta se ihned stala obchodním hitem. Lidi uchvátili kvalitní džíny, topy a doplňky, jež jsou inspirované americkou klasikou a japonským smyslem pro detail. Japonsko vlastně souvisí se značkou mnohem více, než je na první pohled zřejmé. Počáteční písmena značky Kings of Indigo totiž vytvářejí slovo koi, což je japonsky kapr. Kapr koi je ozdobný druh, který se chová v zahradních jezírkách a je to rovněž ryba, která plave proti proudu, což se dá chápat za jakousi rebelii. Zakladatele značky Tonyho Tonnaera to inspirovalo natolik, že podle brokátového kapra pojmenoval svou značku K.O.I. Kapra má Tony Tonnaer vytetovaného i na pravém rameni jako památku na jeho matku. V Japonsku se totiž slovo Koi zvukově shoduje s výrazem, který znamená také štěstí, lásku a vytrvalost.

Džíny na celé roky

Kvalita a inovativnost jsou hlavními pilíři značky King sof Indigo a není se proto čemu divit, když denim, na který se zaměřuje, vydrží nepoškozený klidně celé roky. Dámská móda, ale i pánské móda má u značky pojmenované podle japonského kapra své zastoupení a v obchodech Nila tak naleznete džíny, overaly, šaty, topy, svetry a kalhoty vyrobené ze 100% bio-bavlny, tencelu (vlákno vyrobené z dřevní celulózy), lnu a jsou určené pro všechny. Všemu vévodí denimová modř, která je mimochodem tuto sezónu in a vy byste proto neměli tuto skvělou příležitost promeškat.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu