Buďte diskrétní - s Bree Cambridge

Buďte diskrétní - s Bree Cambridge

9. března 2017, Bree, tašky, kabelky, baťůžky, kabely, ruční výroba, kvalita, luxus, kolekce Cambridge, žlutá, jungle print, funkčnost, nadčasový design, hovězí kůže, jaro a léto 2017

Sponzorované odkazy

Opět jsou zde tašky, se kterými není nikdy nuda. Tašky od značky Bree jsou určené pro ženy i muže a se svou tradicí již 45 let ohromují své stálé spokojené zákazníky. Jedná se o tašky a kabely, které jsou ručně vyráběné a dají si tak záležet na dokonalém zpracování. Hlavními tahouny této značky jsou funkčnost a nadčasový design. Značka Bree vstoupila na český trh teprve nedávno, takže si ji rozhodně nenechte ujít!

Tato společnost má své kořeny v sousedním Berlíně. Nedá se jí popřít úzká spolupráce s tamější kreativní scénou, jelikož je značka hrdým partnerem prestižní módní události Mercedes-Benz Fahion Week Berlin. Každoročně pro tuto akci navrhuje Bree limitovanou edici dárkových tašek, které se staly ikonickými sběratelskými kousky.

Kolekce Cambridge

Právě nyní představuje německá rodinná firma Bree kolekci Cambridge, která se stejně jako ostatní kousky ze sortimentu vyznačuje elegancí, promyšleným designem a dokonalou propracovaností. Ruční výroba a kvalita materiálu jsou zde standardem. Díky těmto kritériím jsou kabelky od Bree parťačkami na celý život.

Kabelky série Bree Cambridge představují vysokou školu toho nejlepšího z evropského brašnářství. Objevují se zde nové barvy, jež si vzaly inspiraci v dálném Karibiku. Už napohled vás uchvátí i mistrně zpracovaná evropská hovězí kůže. Novou společnici z kolekce Bree Cambridge si určitě zamilujete.

Kabelka Cambridge 11

Jedním z modelů, který vás v kolekci rozhodně zaujme, je kabelka Cambridge 11. Tento kousek vás nadchne novými módními sezónními barvami, jako jsou mangová, mandlová a smyslná whisky. I zde je důraz na nejvyšší kvalitu s použitím té nejlepší hovězí usně. Kabelka má dvě držadla, zavírání na magnetky, ramenní popruh a samozřejmě ochranné nožičky zespodu, aby se taška neošoupala. Jako doplněk je zde odnímatelný přívěšek a uvnitř skrývá karabinka s klíčenkou.

Baťůžek Cambridge 10

V nejnovější kolekci naleznete také další kousek ztělesňující luxus a je jím designový baťůžek Cambridge 10, který se pyšní vnitřním jungle potiskem perfektně kontrastujícím se žlutou barevnou variantou. V nabídce kolekce je ale i nadčasová taška přes rameno Cambridge 7 ve speciálně navržených barvách a nesmí chybět ani peněženka v kompletní exotické jungle print.

Zdroj: Bree

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu