Narozeninové kapky s Pandorou

Narozeninové kapky s Pandorou

13. března 2017, Pandora, kapky narození, barevné kameny data narození, šperky, luxusní šperky

Sponzorované odkazy

Pro rok 2017 si pro nás Pandora nachystala úchvatnou novinku – barevné kameny podle data narození. Každému měsíci v roce tak náleží jeden z velmi živě zbarvených kamenů, které podtrhnout naši jedinečnost a dokonale vystihnou naši osobnost.

Planoucí červeň a fialové tóny

První měsíc v roce, leden, se u Pandory rozzářil sytými tóny červené, která tak dodala pomyslný oheň chladu, jež v tomto období panuje. Zároveň tyto odstíny symbolizují lásku, vášeň a sílu a mají moc oživit méně nápadné a střízlivé outfity. Hodí se jak na romantickou večeři, tak i k elegantnímu outfitu do práce. Měsíc únor se pak točí v odstínech fialové. Těšit se můžete na světlé romantické tóny i ty syté a nepřehlédnutelné. Vystihují představivost, kreativitu a sílu a díky tomu, že barevné šperky jsou letos velkým hitem, s nimi zaručeně zabodujete.

Akvamarínový březen

Barvou pro měsíc březen je akvamarínová modř, která vystihuje nejen modrou oblohu, po níž touží nejeden z nás, ale také věrnost, spiritualitu a nekonečno. Šperky s těmito nebesky modrými akcenty nabízí velké množství možností při jejich kombinování – rozumí si s pastelovými tóny, ale i naprosto kontrastními barvami pro vytvoření pestrého a veselého looku.

Barevné kameny data narození

A jak budou podle kolekce 2017 od Pandory vypadat další měsíce? Těm, kteří mají narozeniny v srpnu, je věnována svěží zelená v odstínech listové, olivové i taková, jež připomíná čerstvě posekanou trávu. Dokazuje, že příležitost pro nové začátky se může objevit kdykoliv, srpen nevyjímaje, značí také růst a prosperitu. Její povzbudivý vzhled si lehce zamilujete a zakomponujete do svého šatníku. Září pak bude zdobit elegantní safírová modř, jež připomíná okouzlující soumrak. Vyniká tajemným a záhadným vzhledem a symbolizuje jistotu, klid a důvěru. Podle Pandory je safírová modř „nová černá“ a tyto barevné kapky skvěle doplní výrazné barvy i metalické odlesky, jeden z velkých trendů nové sezóny.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu