Jarnoletně barevně: s TOUS kolekcí

Jarnoletně barevně: s TOUS kolekcí

1. dubna 2017,

Sponzorované odkazy

Za pár dní přivítáme voňavé a slunečné jaro a pro mnoho žen je to signál k nákupu jarních kousků oblečení, ale také k pořízení si originálních a stylových doplňků, které náš jarně letní outfit rozzáří jako drahokam.

Bonjour Seňorita

Žhavé slunce, moře a sladko něžná příchuť Francie, ale také veselá pestrost Kuby jsou inspirací pro novou sezónní kolekci jaro a léto 2017 španělské značky TOUS s příznačným názvem: Bonjour Seňorita. Nová kolekce jaro a léto 2017 značky TOUS nabízí nepřehlédnutelné a neodolatelné kousky, jejichž styl čerpá z barevně hýřících havanských ulic v kombinaci s pařížským stylem.

TOUS a módní ikona Simona

Španělská značka TOUS nabízí mimo šperky, také originální kabelky, hodinky a další úchvatné doplňky, které by žádná milovnice módy neměla postrádat ve svém šatníku. První butik TOUS byl v České republice otevřen v září 2016. Svojí tvář propůjčila španělské značce TOUS známá a populární modelka, módní ikona Simona Krainová.

Baletní příběh

Nová kolekce šperků je mimo svojí jarně letní pestrost vsazena do imaginárního příběhu baletky, která na své cestě za sebeobjevováním prožívá hluboké zážitky a emoce. Šperky jsou dle těchto emočních prožitků jednotlivě pojmenovány v kolekci. Hvězdnou řadou letošní kolekce jsou bezesporu medailonky, které nesou jméno naší baletky Camille. Medailonky jsou z ryzího stříbra a zlaceného stříbra s drahokamy. Kolekce též obsahuje široký výběr náhrdelníků typu choker(obojek) a malých přívěšků.

Dámy věřte, že s novou kolekcí 2017 španělské značky TOUS, budete toto jaro a léto zcela nepřehlédnutelné a skvěle si tak nakombinujete svůj prázdninový look.

Zroj foto: TOUS

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu