Nesmrtelné Levis: nové džíny 501 Skinny

Nesmrtelné Levis: nové džíny 501 Skinny

21. března 2017, Levis, 501, džíny, rifle, skinny, 501 Skinny

Sponzorované odkazy

Džíny patří k nejoblíbenějším kouskům oblečení a troufnu si říci, že je má v šatníku každý z nás. Ať už se řadíte k těm, kteří je nosí dennodenně, nebo je z hloubi skříně vytahujete jen sporadicky, nejspíš znáte značku, jež se díky riflím proslavila – značku Levis. Ta nyní přichází s novou verzí svého nejikoničtějšího počinu, jímž jsou džíny rodiny 501®.

Ikona všech ikon

Značka Levis reaguje na nové módní trendy a věhlasné „pětsetjedničky“ se tak dočkaly změny. Tou je především jejich zúžení nohavic. Dědictví a odkaz svých slavných předchůdců v podobě poklopce na knoflíky a klasického vzhledu zůstaly zachovány a podtrhují tak jejich ikonický vzhled. „Když sáhneme na džíny 501®, jsme velmi, velmi opatrní a děláme to s obrovským respektem,“ vysvětluje Jonathan Cheung, hlavní návrhář značky Levi's®. „Lidé si své pětsetjedničky přizpůsobují a zužují, takže jsme se inspirovali a vytvořili pětsetjedničky s retro vzhledem."

Jedny džíny, mnoho variant

Slavné rifle označené číslem 501® se snaží co nejvíce přizpůsobit potřebám různých lidí. Nabízí tak mnoho variací. Pro zastánce klasiky je tu varianta 501® Original nabízí oblíbený původní střih a rovné nohavice, na něž stále nedá mnoho žen dopustit. Další možností jsou džíny 501®CT, které se vyznačují volnějším střihem v oblasti boků a zúžení od kolen dolů. Zatím nejnovější a velmi moderní variantou jsou pak obtažené rifle 501® Skinny. Nabízeny jsou v dámské i pánské variantě a vybrat si můžete i mezi dvěma materiály – 100% bavlny nebo mírně strečového denimu. Samozřejmostí je pak také výběr hned z několika barevných variací.

Trendy rifle pro novou sezónu

Džíny s proslaveným přídavkem 501® se nenechaly pro letošní sezónu inspirovat jen trendem upnutých riflí. Jak můžeme vidět, přivlastnily si také další z hitů sezóny – roztrhané džíny. Ty se řadí k největším denimovým trendům současnosti a určitě neplatí, že by se hodily jen pro volný čas. Naopak! V kombinaci se sakem či elegantní halenkou či košilí v nich můžete vyrazit do práce i na rande.

Foto: Levis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu