VERTU BAR v Pařížské ulici Vám zpříjemní letošní Vánoce

VERTU BAR v Pařížské ulici Vám zpříjemní letošní Vánoce

23. prosince 2010, Vertu, mobily Vertu, bar Vertu v Praze, bar Vertu Praha, Bar Pravda

Sponzorované odkazy

Na letošní vánoční a Silvestrovské období se v Pařížské ulici v Praze otevírá exkluzivní VERTU BAR v noblesní restauraci PRAVDA. Ten tu je od 15. prosince 2010 a bude trvat do 15. ledna 2011. Britská společnost VERTU, zabývající se ruční výrobou luxusních mobilních telefonů, působí na českém trhu 5 let a svůj první butik VERTU otevřela v roce 2008 právě v Pařížské ulici.

„Když zástupci značky VERTU vybírali místo pro náš obchod v Praze, nedívali se jinam než na Pařížskou ulici. Tato úžasná ulice se svým okolím se stala domovem pro ty nejlepší luxusní značky v Praze a nabízí fantastické nákupní zážitky“, říká Petr Hrebák, manažer butiku Vertu a dodává „Do butiku Vertu chodí zákazníci již téměř tři roky třeba jen na kávu či sklenku šampaňského, proto jsme se rozhodli pozvat Pražany v době vánočních nákupů do opravdového baru ve znamení značky VERTU.“

V restauraci Pravda zpříjemní oběd či večeři VERTU každému, k jídlu totiž daruje sklenku pravého šampaňského. Až do 15. ledna zde nalezne také VERTU MENU s koktejly pojmenovanými po těchto luxusních telefonech. Takže si můžete po nakupování zajít třeba na „Quest“ – nejžhavější novinku od Vertu smartphone VERTU Constellation Quest. Další koktejly se budou jmenovat VERTU Signature Platinium, VERTU Ascent Ferrari, VERTU Ayxta Plum apod. Uvnitř restaurace na vás dýchne atmosféra značky Vertu, černobílé dekorace, luxusní design sezení a baru s logy Vertu, velké fotky telefonů i jejich slavného ambasadora zpěváka SEALA a dokonce lustry s nápisy Vertu. Na plazmové televizi shlédnete spoty např. o ruční výrobě těchto exkluzivních telefonů. Pro stávající zákazníky Vertu je pak připravena speciální nabídka. Veselé Vánoce přeje VERTU.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu