Originální velikonoční inspirace od Klenoty Aurum

Originální velikonoční inspirace od Klenoty Aurum

13. dubna 2017, Klenoty Aurum, kříž, Velikonoce, křesťanský svátek, šperky, náramky, prsteny, náhrdelníky, přívěšky, opál, zirkony, zlato, stříbro, chirurgická ocel, náušnice, symbol, inspirace

Sponzorované odkazy

Velikonoční pondělí letos připadá na 17. dubna 2017 a jedná se vlastně o nejvýznamnější křesťanský svátek, který by pro nás měl mít mnohem větší váhu nežli například Vánoce. Bohužel jsou dnes tyto svátky opomíjeny a mnoho lidí ani neví, co Velikonoce oslavují. V některých domácnostech se stále v tento den udržují tradice, jako jsou pomlázka a barvení vajíček. Velikonoce tak připomínají spíše svátky vítání jara. Jde však o oslavu zmrtvýchvstání Ježíše Krista, ke kterému došlo tři dny po jeho ukřižování.

Kolekce Klenoty Aurum skrz své šperky zprostředkovává nejdůležitější symbol křesťanství a tudíž i Velikonoc samotných, kterým je klasický kříž, na němž byl sám Ježíš Kristus usmrcen. Ať patříte mezi věřící či nikoli, nošením křížku, nejčastěji v podobě šperku, uctíváte křesťanské tradice, které k naší zemi neodmyslitelně pat­ří.

Klenoty Aurum tak nabízí všem svým zákazníkům originální velikonoční inspiraci, která je plná symbolu kříže. Objevuje se jako přívěsek na řetízcích, jako součást náramků nebo stojí jako samostatný prvek u náušnic či prstenů. I když ho objevíme ihned v několika provedeních na několika druzích šperků, z hlediska důstojnosti, kterou tento znak představuje, ho doporučuji zvolit jen v jedné variantě. Zde opravdu není na místě mít celistvý šperkařský set s tímto jedním konkrétním symbolem. Zvolit lze větší křížek v podobě přívěsku na krk, ale rozhodně už ne ve spojení s náušnicemi, náramkem či prstenem stejného ražení.

Nabídka materiálů šperků je také celkem pestrá. Vybírat můžeme z bílého i žlutého zlata, stříbra a chirurgické oceli. Tyto kovy jsou často doplněny o syntetické kameny. Nalezneme zde klasické třpytivé zirkony, ale i přívěsek v podobě kříže s napodobeninou opálu. Tento kousek vás zajisté jako mne zaujme ihned na první pohled. Pronikavá modrá barva totiž působí skutečně magicky.

Zdroj: Klenoty Aurum

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu