Jak na mužskou pokožku? Nekompromisně s Uterkram Men!

Jak na mužskou pokožku? Nekompromisně s Uterkram Men!

19. dubna 2017, Urtekram, pánská kosmetika, péče o muže, BIO kosmetika, přírodní kosmetika, aloe vera, baobab, lékořice, jalovec, krém na tělo i obličej, deodorant, roll-on, sprchový gel a šampon, organická kosmetika

Sponzorované odkazy

Muži si rádi dopřávají kvalitní kosmetiku bez kompromisů. Tedy především ti, kteří si na kosmetiku potrpí. Pro všechny takové je tu dánská značka BIO kosmetiky Urtekram, která právě nyní představuje jedinečnou řadu pro pány – Urtekram MEN, která si potrpí na vynikající péči o mužskou pokožku. Než si představíme jednotlivé produkty kolekce, navnadím vás zatím na osvěžující vůni, báječné účinky lékořice, baobabu a aloe vera. To vše a ještě mnohem více nabízí Urtekram MEN.

Sprchový gel a šampon v jednom

Pánové mají rádi jednoduchost a pro to taky obvykle sáhnou po univerzálním hair & body wash. Značka Urtekram má rovněž jeden na skladě. Voní mužně po jalovci a obsahuje účinou kombinaci organického baobabu, lékořice a aloe vera. Všechny tyto přísady mají úžasné účinky na pleť. Péče o muže se ujme lékořice, která odstraňuje nečistoty, aloe vera zklidňuje a baobab obohacený o kyselinu hyaluronovou pomáhá vyživovat pleť i vlasy. Sprchový gel a šampon v jednom Urtekram MEN je stejně jako ostatní produkty k dostání na Milujubio.cz za výbornou cenu 130,– Kč.

Deodorant roll-on

Deodorant je dalším oblíbeným kosmetickým doplňkem každého muže, který o sebe pečuje. Roll-on od značky Urtekram je kromě baobabu a lékořice opatřen o ricinoleát zinku, který vyloženě eliminuje zápach. Stejně jako u sprchového gelu se i tady postará o mužnou vůni jalovec, který se rovněž používá pro rozproudění lymfatického systému. Aloe vera nesmí rovněž chybět, jelikož zejména pokožka v podpaží vyžaduje její regenerační a zklidňující účinky. Cena deodorantu je 199,– Kč.

Krém na tělo i obličej

Třetím a také posledním produktem z kolekce je krém na tělo i obličej Urtekram MEN. Krém mužskou pokožku zvláčňuje a udržuje ji pružnou. To vše díky vynikající kombinaci olivového oleje, bambuckého másla, arganového oleje a aloe vera. Organický původ všech těchto složek, baobabu a lékořice je vhodný pro každodenní péči o tělo i obličej. K dostání rovněž za 130,– Kč.

Zdroj: Urtekram, milujuBIO

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu