Jaro a léto v pastelové náladě

Jaro a léto v pastelové náladě

29. března 2017, kolekce, jaro a léto 2017, Stefanel

Sponzorované odkazy

Jaro je ti v plné síle a je zapotřebí mu jít trochu vstříc. Jak? Třeba pastelovou náladou v outfitech. Máme tipy jak na to!

Pomoci by vám mohla nová kolekce Stefanel pro jaro a léto 2017. Je jemná, veselá, optimistická a má jarní pastelový náboj. Pastelové barvy jsou letos na jaře obzvláště v kurzu. A právě v jarně letní kolekci Stefanel hrají tyhle barvičky prim.

Pastelové odstíny evokují oblíbené sladkosti, čisté nebe i slunce. Poutají pozornost, kterou si jistě zaslouží. Tyhle barvičky se každé jaro nenápadně, nebo pompézně vplíží do šatníků a outfitů. Značka Stefanel ve své kolekci zvolila jednoduché a elegantní střihy především z bavlny a hedvábí, nebo jemné pleteniny.

A jaké pastelové barvy v kolekci dominují?

  • fialová a růžová
  • lila a modrošedá
  • žlutá a oranžová
  • starorůžová a smetanová
  • bleděmodrá a jemně tyrkysová
  • béžová a modrá

Celá kolekce se nese v lehkém duchu jara a léta, s veselostí a jakousi hravou elegancí s nádechem rozmarností jednotlivých kousků. Jemné, hladké linie, uvolněnost spojená s elegancí, to je kolekce pro jaro a léto od Stefanel. Nabízí se zde světlé barvy a moderní linky, nový výklad kultovního a ležérně elegantního oblečení v moderním pojetí.

Všechny kousky vysílají do světa jasnou zprávu a signály, že jaro je tu a máme se každý den nač těšit. Tak proč si tento čas neosladit nějakým kouskem právě z kolekce Stefanel? Jejich kolekce vám vyčaruje úsměv na tváři a prozáří vaši garderobu.

Zdroj foto: Stefanel

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu