Fashion Week a Petra Balvínová

Fashion Week a Petra Balvínová

30. března 2017, Mercedes Benz Prague Fashion Week 2017, Petra Balvínová, kolekce Myself podzim a zima 2017/18

Sponzorované odkazy

Jarní Mercedes Benz Prague Fashion Week 2017 byl ve znamení novinek pro druhou polovinu letošního roku. Návrhářka Petra Balvínová zde prezentovala kolekci Myself pro podzim/zimu 2017/18.

Vše v kolekci Petry Balvínové bylo ve znamení kšiltů, kapes i batohů, ležérnosti a jednotlivé kousky v dokonalém sladění do nejmenšího detailu. Celkové pojetí a nálada kolekce je ve znamení jednoduchých linií, čistých a velmi ženských střihů. A má plno originálních detailů se zajímavou multifunkčnosti. Kupříkladu velké nabírané kapsy na volných kalhotách, kabátech, sukních i šatech jsou nejen zajímavým a efektním prvkem, ale jsou i plně funkční.

Přizpůsobovat si model dle nálady umožňují nejenom kšilty zavěšené na šňůrkách v dekoltu, ale také odnímatelné kožené řemínky upevněné pod patkami kapes. Stejná přírodní kůže se opakuje také na opascích zvýrazňujících siluetu kabátů. Vrcholem propojení kreativity a funkčnosti, se kterým si návrhářka pohrává v celé kolekci, jsou látkové batohy s kapsou, všité do zadních dílů oblečení.

Při volbě barev designérka sázela na barevnou trojkombinaci světle šedé, béžové a bílé, doplněnou o akcenty červené a hořčicově žluté. Z materiálů je využita nejkvalitnější vlna, kůže, denim, hedvábí a bavlna. V ucelené kolekci nechybí vlněné mikiny s trendy vysokými límci, stejně jako denimové kabátky, dlouhé kalhoty i culottes (kalhoty v délce těsně pod kolena).

Svůj um práce s kůží značka TIQE prezentovala především na kabátech, ale i šatech a topech. V kolekci nechyběly ani oblíbené košile a košilové šaty, tentokrát s elegantními dlouhými rukávy, a sukně v různých provedeních – elegantní pouzdrové, dlouhé šifonové nebo plisované v metalické stříbrné barvě. Vše pak doplňují šaty v midi délce s originálními průstřihy v pase.

Mrknětě na kolekci Petry Balvínové Myself pro podzim a zimu 2017/18 na videu z Fashion Weeku, stojí za to.

Zdroj foto: TIQE; Lucie Kryštofová

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu