Voňavé novinky do koupelny i do bytu

Voňavé novinky do koupelny i do bytu

1. května 2017, Jarní voňavé novinky, Maison, oleje, svíčky, vůně, difuzéry

Sponzorované odkazy

Příroda se probouzí, vše kolem nás pučí a rozkvétá, hraje svěžími barvami a především nádherně voní. Přeneste si tento zážitek i k vám domů. S novinkami od À la Maison je to víc než snadné. Jaro je tu!

Trápí vás pachy v domácnosti způsobené vařením, domácími zvířaty, kouřem z cigaret? Katalytické lampy Ashleigh & Burwood vás zápachu zbaví bezpečně a efektivně. Romantickou atmosféru, která bude balzámem pro vaši duši, vykouzlí luxusní svíčky. To vše z dílny À la Maison.

Katalytické lampy

První katalytická lampa spatřila světlo světa už roku 1898, kdy francouzský lékárník Berger vytvořil katalytický spalovací systém k dezinfekci vzduchu v nemocnicích. Pravda, že původní modely, se trochu lišily od těch, které známe dnes, ale nápad to byl vskutku geniální. První katalyzátory byly vyráběna ze skla nebo z křišťálu. Fungovaly však na stejné bázi jako dnes – rozptylu katalytickým spalováním.

Až ve 20. létech 20. století přišli designéři s tím, že katalytická lampa dobře poslouží jako doplněk do domácnosti a vdechli jí jako přidanou hodnotu estetičnost. Mezi lidmi byl o katalytické lampy v novém kabátku velký zájem. A tak se katalytické lampy, dříve používaných na dezinfekci, dostaly i do domácností.

Rozdíl mezi čističem vzduchu často v podobě spreje a katalytickou lampou je ten, že čistič zápach pouze maskuje. Katalytické lampy vzduch aktivně čistí a pozvolna uvolňují vůni.

Katalyzátory Ashleigh & Burwood. Zleva: Malá katalytická lampa Golden ORB, malá katalytická lampa Frosted Rose a malá katalytická lampa midnight blossom. Všechny za 950 Kč.

Katalytické lampy od À la Maison jsou baleny do dárkové krabičky, mají knot s kamínkem, kovový uzávěr (zhášecí víčko), dekorativní korunku a trychtýř k nalévání vonné esence. Použití katalytické lampy je opravdu snadné. Podívejte se na video.

Příjemné náplně do katalytických lamp

Katalytické lampy neslouží jenom ke zbavení zápachu. Jsou totiž výborným společníkem pro chvíle relaxování či pro sváteční chvíle. Vybírat můžete z kategorií vůní: Kořených a dřevitých, květinových, které jsou přímo stvořené pro jarní období, a exotických, sladkých a ovocných, svěžích a přírodních, relaxačních a vánočních.

Náplň do katalytické lampy SOFT COTTON (jemná bavlna) 500 ml k dostání za 430 Kč.

Svěží oleje do aromalamp a svíčky A LA MAISON

Uvolněnou, hřejivou atmosféru vašeho domova vykouzlí esenciální olej. Vonné oleje navíc pozitivně působí na lidskou psychiku. Společně s pohledem na plápolající svíčku si budete připadat jako v pohádce.

Esenciální olej SANDALWOOD (santalové dřevo).

Vonná svíčka v plechové dóze PURPLE za 560 Kč hoří 25 hodin.

S novými vůněmi z kolekce EARTH SECRETS třeba do koupelny

Luxusní aromadifuzéry jsou vhodné zejména do menších prostor, abyste si byli jisti jejich účinkem. Jsou tedy ideální například do koupelen, toalet, malých vstupních hal či pracovny. Do prostorů větších než 15 m² jsou určeny katalytické lampy. Použití difuzéru je snadné. Po otevření lahvičky do ní jednoduše vložíte bambusové tyčinky, které jsou součástí balení. Čím větší počet tyčinek do lahvičky ponoříte, tím silněji bude vonná esence cítit.

Kolekce nových difuzérů EARTH SECRET. Zleva: Difuzér MINT (máta), DAISY & DAFFOFIL (heřmánek a narcis) a Sea Minerals (minerály moře). Každá za 290 Kč.

Výrobky koupíte v eshopu Alamaison.cz a nově v NC Palladiu.

Foto: Alamaison.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní peklo, ostatní, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu