Aňa Geislerová a Biorganika: spojení přírody

Aňa Geislerová a Biorganika: spojení přírody

21. května 2017, Aňa Geislerová, Biorganika: spojení přírody, tvář projektu, kosmetika, péče o pleť

Sponzorované odkazy

Aňa Geislerová se stala tváří projektu Biorganica. Co pojí hvězdu filmových pláten s luxusním butikem?

Luxusní butik Biorganika je věhlasný pro svoji špičkovou kosmetiku, kterou do České republiky dováží. Nejprodávanějším a nejlépe hodnocením je značka pleťové péče Inlight a květinová dekorativka Zuii.

„Bio kosmetika mi vyléčila pleť. Používám ji v soukromí i na natáčení,“ říká herečka.„Bio kosmetika mi vyléčila pleť. Používám ji v soukromí i na natáčení,“ říká herečka.

Aňa a Biorganika

Skvělá herečka dlouhodobě používá zcela přírodní kosmetiku Zuii, jak v profesním, tak soukromém životě a díky své spokojenosti souhlasila s podpořením projektu Biorganicy. Svůj půvab spojený s vysoce kvalitní kosmetikou asi nejvíce vystihuje série fotografií, které vznikly u této příležitosti. Za opravdu povedenými fotografiemi stojí špičkový fotograf Petr Weigl.

„Naprosto mě zachránila australská květinová kosmetika Zuii. Po prvním líčení se vše doslova uklidnilo,“ dodává herečka, které výběr kosmetiky chválí i filmoví maskéři. „A stejně jako mi pomohla Zuii při líčení, mou pleť spasila 100% bio kosmetika Inlight. Jejich produkty jsou neuvěřitelně hojivé. Krásně voní přírodou, větrem, květinami a fungují tak, jak jsem opravdu dosud nezažila".„Naprosto mě zachránila australská květinová kosmetika Zuii. Po prvním líčení se vše doslova uklidnilo,“ dodává herečka, které výběr kosmetiky chválí i filmoví maskéři. „A stejně jako mi pomohla Zuii při líčení, mou pleť spasila 100% bio kosmetika Inlight. Jejich produkty jsou neuvěřitelně hojivé. Krásně voní přírodou, větrem, květinami a fungují tak, jak jsem opravdu dosud nezažila".

Síla čisté přírody

100 % bio kosmetika InLight je malým zázrakem mezi kosmetikou. Kosmetika Inlight je vyrobena z přírodních, za studena lisovaných bio olejů a je vhodná i pro citlivou a problematickou pokožku. Základem každodenní péče o pleť je její dokonalé vyčištění. Bio balzámky a oleje obsahují vysokou koncentraci blahodárných živin a pokožka z nich načerpá vše, co potřebuje. Mezi oblíbence Aňi Geislerové patří noční balzám a intenzivní superfood maska Inlight. Tvůrcem kosmetické řady je italský lékař Mariano Spiezia, který při výrobě vychází ze svých letitých vědeckých zkušeností a znalostí léčivých bylin.

Kosmetika Inlight je zcela bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace a konzervačních látek.Kosmetika Inlight je zcela bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace a konzervačních látek.

Líčení barvami z květin

Organická dekorativní kosmetika ZUII je vyrobena z 95–97% bio květin. Tato dekorativka nejenom, že skvěle nalíčí, ale zároveň pleť hýčká. Díky svým rostlinným výtažkům pleť regeneruje a zklidňuje. Dekorativní kosmetika ZUII obsahuje make-up i pudr z květin, širokou škálu pečujících rtěnek, očních stínů, tvářenek a další líčidla. ZUII neobsazuje žádné silikony a je vhodná i pro vegany.ZUII neobsazuje žádné silikony a je vhodná i pro vegany.

„Po létech u filmu jsem dospěla téměř ke katastrofě. Mám citlivou pleť a být na place každý den pod vrstvou líčidel a palbou světel, mi pleť dlouhodobě ničilo. Trpěla pleť i maskéři,“ vysvětluje Aňa Geislerová, proč se rozhodla zkusit čistě přírodní produkty.„Po létech u filmu jsem dospěla téměř ke katastrofě. Mám citlivou pleť a být na place každý den pod vrstvou líčidel a palbou světel, mi pleť dlouhodobě ničilo. Trpěla pleť i maskéři,“ vysvětluje Aňa Geislerová, proč se rozhodla zkusit čistě přírodní produkty.

Zaujal vás projekt Biorganiky? Kosmetiku zakoupíte exkluzivně přímo na stránkách Biorganica.cz.

Foto: Biorganica

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu