Je jaro! I pro pleť!

Je jaro! I pro pleť!

25. dubna 2017, kosmetika, novinky, jaro 2017, jarní novinky, Elizabeth Arden, SENSAI, Diego Dalla Palma

Sponzorované odkazy

S příchodem jara se na pultech drogerií a parfumerií objevila i celá řada kosmetických novinek a vychytávek, bez kterých se zkrátka v novém ročním období nemůžeme obejít. Se zajímavými tipy na šikovné produkty, které se ve vaší kosmetické taštičce rozhodně neztratí, přicházejí také značky Elizabeth Arden, SENSAI a milánská značka Diego Dalla Palma. Jaké jarní kosmetické novinky si pro nás nachystaly?

Jaro u SENSAI

Značka SENSAI si je vědoma toho, že oči jsou oknem do duše, a proto je třeba o ně kvalitně pečovat. Pokud nechcete, aby na vás oči prozradily únavu, stres či špatné stravovací návyky, dopřejte jim kvalitní péči. Řada Extra Intensive značky SENSAI je nyní doplněna o hedvábně jemný krém na oči, který hladce prostupuje pleť a zároveň pomáhá řešit známky stárnutí, které se u očního okolí vyskytují běžně. Vaše pleť bude okamžitě krásně hydratovaná a hladká, při pravidelném používání pak bude oční okolí revitalizované, jasnější a také pevnější.

Matný trend podle Diego Dalla Palma

Trend matných rtů patří k hitům poslední doby a s rtěnkami, které vytvářejí právě tento skvěle vypadající finiš, se roztrhl pytel. Se svou variantou přichází také značka Diego Dalla Palma. Tekuté rtěnky Matt Liquid Lipstick jsou k dostání v osmi odstínech a kromě toho, že vytváří matný dojem rtů, o ně díky kyselině hyaluronové a aloe vera také pečují a hydratují je. Obsažené oleje z mořských květin pak rty chrání před předčasným stárnutím, slunečními paprsky a dalšími nepříjemnými vlivy z vnějšího prostředí.

Omlazení a svěžest s Elizabeth Arden

Hned dvě zajímavé novinky přináší pro letošní jaro značka Elizabeth Arden. Těšit se můžete na nové Advanced Ceramide kapsle – denní Omlazovací Sérum, které díky svému inovovanému složení pleť zpevňuje, tónuje a vyhlazuje natolik, že vypadá o 10 let mladší. Druhou novinkou je pak kolekce White Tea obsahující vůni, deodorant i krém na tělo a ruce. Vynikají jednoduchou a jemnou vůní, v níž ucítíte italskou mandarinku a také svěží mořský vánek, nechybí ani extrakt z bílého čaje, turecká růže či trio z uklidňujícího pižma. To vše vás alespoň na okamžik zavede na místo, z nějž číší klid a vyrovnanost.

Foto: Elizabeth Arden, Diego Dalla Palma, Sensai

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu