Barevné jaro? V NILAkids ano!

Barevné jaro? V NILAkids ano!

29. dubna 2017,

Sponzorované odkazy

Jéé mamí podívej ten krásný pejsek! Kde broučku? Tady na tričku! Já ho chci, to budou děti ve školce koukat! Jéé mamí, já chci ještě toho skládacího klokana a tu oranžovou lištičku. Prosím, prosím kup mi tu krásnou oranžovou lištičku. Děkujíí, jsi ta nejhodnější maminka na světě. Znáte, že? Ano, děti jsou upřímné, a pokud se jim něco líbí, vyjadřují se bezelstně a bezprostředně.

Jarní kolekce NILAkids přináší spoustu barevné a netradiční dětské módy, řadu úžasných dětských hraček, botiček a mnoho dalších nepřehlédnutelných kreativních dětských potřeb. Zaujmou vás netradiční barevné pastelky, roztomilé dětské nádobíčko na vaření nebo laskavé příběhy v dětských knížkách.

Letošní trend? Námořnický styl od Kidscase!

Nizozemská značka Kidscase nabízí v jarní kolekci NILAkids ležérní, barevné a hlavně vtipné kousky pro novorozence, předškoláky, zkrátka pro všechny hravé holky i pro kluky. Trička ze 100% bavlny pro kluky i holčičky, s trendy námořnickým proužkem. Mnohé vás rozesmějí a nadchnou.

Nápadité a pohodlné jarní tenisky jsou základ

Velký výběr dětských bot najdete v barevné jarní kolekci NILAkids od švédské značky Kavat. Jarní tenisky pro kluky i holčičky jsou nejen krásné a kvalitní, ale také pružné a praktické a oblíbené „sucháče“ u nich samozřejmě nechybí. Vaše děti se v nich budou cítit velmi příjemně a lehce.

Kdo si hraje, nezlobí

Známé a pravdivé heslo. S dětským veselým nádobím na vaření pro malé kuchařinky a kuchtíky se vaše děti rozhodně nudit nebudou. Barevná dětská sada bambusového nádobí by EKOBO vykouzlí veselou náladu a k tomu jistě vychytané sladké dobrůtky připravené vaší ratolestí.

Naše favoritka Liška velká

Heboučkou zrzku lištičku od značky Jellycat si zamiluje celá rodina. Kolekce NILAkids ukrývá skvostné poklady od různých světových značek. Nahlédněte do kouzelného světa plyšových, dřevěných, papírových či pletených, ale hlavně kreativních hraček, které rozvíjí dětskou fantazii a dokonale podporují představivost. Důraz je kladen na vtipný design a ekologické materiály. Hračky z jarní kolekce NILAkids baví jak děti, tak i dospělé.

Ani voskovky ani křídy

Kreslící potřeby pro děti značky Kitpas jsou netoxické, perfektní použití na papír nebo sklo, bez prášení a lámání. A když je namícháte s vodou stanou ze z nich vodovky jak vyšité! Kreslící potřeby od Kitpas nemají vážně chybu! Vhodné jsou již od tří let.

Z domu a zahrady

Zavzpomínejte si na své dětství, tak krásně, jak to popsaly v poetické a bohatě ilustrované knížce Z domu a zahrady autorky Olga Černá a Eva Volfová. Dětské knížky jsou také součástí jarní kolekce pro děti NILAkids.

Chcete sladkou pusu díků a ze všeho nejvíc milujete rozzářené dětské oči nadšením a radostí? Na nic nečekejte a užijte si barevné jaro s kolekcí NILAKids a pusa od vašeho broučka je stopro zaručena!

Zdroj foto: NILAkids

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, jaro, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, plavky, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu