Je čas detoxu, i pro pleť!

Je čas detoxu, i pro pleť!

13. května 2017, Erborian, detox, korejská značka, Marionnaud, detoxikační set, čištění pleti, jaro, peeling, KonJac, masážní houbička, Matcha čaj, maska, krém, olej, léčivé byliny

Sponzorované odkazy

K dokonalému jarnímu detoxu pleti nám budou stačit pouze tři jednoduché kroky. Korejská značka Erborian, která je k dostání výhradně v parfumeriích Marionnaud, ví, jak na to. V první fázi je potřeba pleť vyčistit, druhým krokem bude použití houbičky KonJac a nakonec čištění pleti dovršíte jemným peelingem. Za dokonalý vzhled zimou unavené pleti budete vděčni sedmi unikátním léčivým bylinkám, které mají tu moc vaši pleť řádně pročistit, vyživit a rozjasnit. A to už po první aplikaci!

Slovo detox pro nás není již dlouho cizí. V dnešní době ho totiž vídáte skoro na každém kroku. A to i v jiném spojení nežli s kosmetikou. Můžete si koupit detoxikační čaj nebo jiné potraviny, které by vám měly pomoci s detoxikací celého těla. Je však potřeba detoxikovat se jak vnitřně, tak i zevně. Už je tu jaro a naše pleť si také zaslouží patřičné ošetření.

Vezměme si třeba příklad z asijských žen. Mají dokonalou alabastrovou pleť bez jediné chybičky. Korejská kosmetika Erborian vám poskytne tu samou péči, která tkví v tajemství přírodních ingrediencí a receptur, které si v Asii předávají ženy již po celé generace. Třešničkou na dortu jsou pak precizní francouzské technologie, kde se kosmetika vyrábí. Je skvělou zprávou, že si díky Erborian můžeme vyzkoušet tento báječný detoxikační set a to právě v tomto regeneračním období, které po dlouhé zimě nastává.

Základním krokem dokonalého detoxu pokožky je řádné vyčištění. U Erborian si podle typu pokožky můžete zvolit buď olejovou, nebo krémovou bázi. Tuhý odličovací olej při na sebe při styku s pokožkou nabalí veškeré nečistoty včetně make-upu. Dále se po kontaktu s vodou promění v hedvábné mléko, které dokonale odstraní zbývající nečistoty a navíc zanechá na pokožce ochranný film. Vaše pleť je po vyčištění svěží, hebká a perfektně čistá. Krémový odličovač vaši pleť pomocí jemné masáže hloubkově vyčistí a zároveň hydratuje. Zaručí vám obnovenou pokožku bez nepříjemného pnutí.

Zářivé a jemné pokožky docílíte při použití masážních houbiček z asijské rostlinky KonJac. K dostání je varianta natural, či v zelené barvě houbička obohacená o zelený čaj a černá houbička, která obsahuje bambusové uhlí pro zvláčnění pleti. Ideální součástí detoxikačního rituálu je i použití černého mýdla s rostlinnými výtažky a dřevěným uhlím, který se aplikuje na navlhčenou pleť v kombinaci s masáží za pomocí houbičky KonJac.

Nakonec si můžete dopřát masku, která vás zbaví nečistot. Má navíc matující účinky a komplex sedmi bylin vám zaručí zklidnění a hydrataci. O jemný peeling se postará krém s mikro-perličkami, které odstraní odumřelé buňky a vaše pleť pak působí velmi svěže. Ranní rituál můžete začít maskou se zeleným čajem Matcha, která má ihned trojí účinek. Zmenšuje póry, prozařuje pleť, čistí ji a zlepšuje její vzhled a texturu. Vykouzlíte tak hebkou a sametovou pokožku, kterou už nebudete muset závidět asijským ženám.

Zdroj: Erborian, Marionnaud

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu