LAVALIERE: český značkový design

LAVALIERE: český značkový design

17. května 2017,

Sponzorované odkazy

Milujete náramky? Bez náramku na ruce si nedokážete představit svůj běžný den? Rádi kombinujete různé tvary, barvy, materiály či nosíte pouze jeden kousek hodící se k vašemu aktuálnímu outfitu? Pokud jste tedy naprostí šílenci do moderních náramků, pak vás jistě nadchne český design ručně vyráběných náramků od mladé české značky LAVALIERE.

Magie podle prastaré budhistické tradice

Pánské i dámské náramky jsou vyráběny v české dílně za použití kvalitních materiálů jako je zlato, stříbro, zirkon, říční perla nebo křišťál. Mladá česká značka LAVALIERE se nechala inspirovat prastarou budhistickou tradicí a pro výrobu náramků zvolila také přírodní kameny ze všech různých koutů světa – růženín, achát nebo láva. Svému majiteli předávají duchovní a léčivé účinky a zároveň vytváří pozitivní energii pro tělo, duši i mysl.

100% HAND MADE

Každičký náramek je kompletován a poctivě ručně vyráběn v chráněné dílně Jakob v Jablonci nad Nisou. Česká značka LAVALIERE si zakládá na osobním přístupu, zaručuje tím vysokou propracovanost jednotlivých designových unikátních kousků, které ve výsledku vynikají luxusním a nadčasovým vzhledem a dlouhodobou životností. Pravost a kvalitu použitých kovů garantuje registrace na puncovním úřadu. Náramky LAVALIERE se pyšní ochranou známkou ryze Český výrobek.

Inspirace přichází ze světa

Designeři značky LAVALIERE nasávají inspiraci pro své návrhy po celém světě. New York, Londýn, nebo naposledy největší šperkařský veletrh na světě v Itálii: Vicenza Fair 2017. Modernost, originalita a tradice to jsou hlavní klíčové hodnoty pro design náramků značky LAVALIERE.

Fenomén a vzor z Jablonce nad Nisou

První kolekce značky LAVALIERE vznikla v roce 2016. Lokální výrobou se značka LAVALIERE snaží podporovat český průmysl a zároveň svými nadčasovými a originálními modely náramků navazuje na žádanou fenomenální českou bižuterii z Jablonce nad Nisou.

Servis a výroba na míru

Spokojený zákazník na prvním místě. Značka LAVALIERE si své zákazníky hýčká, a proto výroba náramku na míru dle vašich představ, není žádný problém. Všechny náramky jsou před cestou ke svým budoucím majitelům očištěny, zkontrolovány a odeslány v luxusním balení. Samozřejmostí je i kvalitní pozáruční servis.

Sortiment značky

Lavaliere.cz, nebo na Facebooku

Zdroj foto: Lavaliere

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu