Jak přežít městskou džungli? S Nila!

Jak přežít městskou džungli? S Nila!

3. května 2017, Městská džungle, Nila, jarní kolekce People Tree

Sponzorované odkazy

Jak se vyfešákovat na nákupy ve městě? S novou jarní kolekcí People Tree od Nila jednoduše. Nevěříte? Vzhůru do městské džungle!

Vypadat dobře a cítit se dobře – to je heslo britské značky People Tree.Vypadat dobře a cítit se dobře – to je heslo britské značky People Tree.

Jarní kolekce People Tree

Nová kolekce People Tree je plná vzdušných látek, retro střihů a vtipných potisků. A tak vás bude bavit například usměvavé triko s motivem horských goril. Máte dojem, že jste v džungli? Jízda zdaleka nekončí. Značka People Tree více než 25 let spolupracuje s farmáři a dělníky v rozvojových zemích. Na módním trhu působí od roku 2001. Značku založili Safia a James Minneyovi z Velké Británie. V této kolekci proto najdete výběr toho nejlepšího z módy, která je vyrobena na principech fair trade. Při nošení takového oblečení budete nejenom vypadat skvostně, ale také vás hřeje pocit, že k jeho výrobě došlo bez nucené nebo dětské práce bez devastace přírody.

Vybíráme pro vás

Nevíte, po kterém kousku na jaře sáhnout? Vybrali jsme pro vás modely, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku.

V jednoduchosti je krása

Klasické hladké šaty střední délky jsou vhodné pro každý typ postavy a zamaskují případné nedostatky. Detail na zádech s rafinovaným otvorem z nich tvoří také šaty pro slavnostnější příležitostí. Jedná se tedy o model 2 v 1 do města i na večírek. Slavnostnější punc šatům dopřejete s botami na podpatkách. Na nákupy či na pláž pak nasaďte bílé tenisky.

Tmavě modré šaty z organické bavlny za 2 690 Kč.Tmavě modré šaty z organické bavlny za 2 690 Kč.

Hit sezóny – jednoznačně overal

I letos je nadčasový overal stálicí, která se drží mezi módními trendy již několik sezón. Sluší skoro každé postavě. Je pohodlný a hodí se jak k vodě, do města, na párty, ale i na společenskou událost. Zdá se, že jen tak z ulic nezmizí.

Overal s výstřihem ve tvaru V, páskem na zavazování, našitými kapsami a nohavicemi ve stylu culotte. Pořídíte jej za 2 690 Kč.Overal s výstřihem ve tvaru V, páskem na zavazování, našitými kapsami a nohavicemi ve stylu culotte. Pořídíte jej za 2 690 Kč.

Nadčasová košile – třešnička na dortu

Košile je univerzálním kouskem, který unosíte po celý rok. Košili můžete zkombinovat na více způsobů. Můžete ji přepásat páskem, doplnit bižuterií, rozepnout si ji a vzít si pod ní tílko. Zkuste to i vy – třeba v romantické růžové. Ručně tkaná košile světle růžové barvy s jemným proužkem je vyrobena ze 100% bavlny. Koupíte ji za 1 166 Kč.Ručně tkaná košile světle růžové barvy s jemným proužkem je vyrobena ze 100% bavlny. Koupíte ji za 1 166 Kč.

Nestárnoucí kardigan

Kardigan není v módním světě žádným nováčkem. Je praktický a sexy zároveň. Dokonalý dámský svetr unosíte takřka ke všemu a nejen v zimě. Je ideálním společníkem pro chladnější jarní dny.Ručně pletený svetr ze 100% vlny v tlumených odstínech černé až světle šedé barvy, s dlouhým rukávem, zapínání na knoflíčky je váš za 2 156 Kč.Ručně pletený svetr ze 100% vlny v tlumených odstínech černé až světle šedé barvy, s dlouhým rukávem, zapínání na knoflíčky je váš za 2 156 Kč.

Nová kolekce vás bude bavit! Buďte People Tree. Buďte Nila!

Foto: Nila.cz, Peopletree.co.uk

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, módní peklo a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu