Jarně letní trendy ve špercích

Jarně letní trendy ve špercích

11. května 2017, šperk, diamanty, společnosti DIC, trendy, sezona

Sponzorované odkazy

Stojíte u zrcadla a říkáte si že by to něco chtělo? Jasně, že by to chtělo! Chtělo by to zajímavý šperk. Takový, který podtrhne vaší krásu, šperk který vás bude směle doprovázet všedními i nevšedními dny.

Je vaše šperkovnice nuda a prach? Hledáte v ní marně? V hlavě vám běží otázka: „ Co se vlastně nosí? Jaké trendy ve špercích teď letí?“ Nezoufejte, my vám to řekneme! Máme tipy na jednotlivé kousky i vzájemné kombinace od společnost DIC.

Preferujte svojí osobnost

Vytvořte si svůj jedinečný styl, který bude vystihovat vás samotné. Při výběru šperku naslouchejte svým individuálním pocitům. Šperk by měl podtrhovat vás samotné, a také by měl ladit s vaším šatníkem, ať už se chystáte na ples či party s přáteli.

Letos vládne různorodost

Připravte se na různorodost, rozmanitost, všehochuť! Letí prsteny všech tvarů, velikostí a nebojte se ani jejich počtu. Navlékněte si klidně i více než jeden. Například ty s pronikavými tanzanity v kombinaci s jednoduššími kousky od společnosti DIC.

Kříž nejen jako symbol křesťanství

Nosíte li rády křížky, letos si je užijete! Kříž, ač symbol křesťanství, hraje letos prim v módní šperkové vlně. Pokud je vám tento motiv blízký, inspirujte se a vyberte si třeba zlaté náušnice z 18 karátového zlata s diamanty, z originálních kousků DIC.

Uhrančivé černé diamanty

Jemnější a klasické květinové vzory s uhrančivými čirými a černými diamanty, ve tvaru jemného náhrdelníku na titulní fotografii, či atraktivních květinových náušnic níže. Takovou něžnou krásu nabízí jarní trendy kolekce společnosti DIC.

MUST HAVE zvířátka

Ano, musíte je zkrátka mít! Zvířecí motivy, na prstenech, náušnicích či náramcích. To je to pravé pro vaši výstřední duši! Krásní výrazní motýli se zelenými diamanty houpající se na vašich ušních lalůčcích, dokonale upoutají pozornost. Zvolíte-li prsten ve tvaru tajemného hada, ozdobený černými kameny, rozhodně nebudete OUT, ba naopak!

Letošní trendy v nošení šperků totiž velí – čím výraznější prsteny zvolíte, tím lépe!

Diamonds International Corporation (DIC) je česká společnost zabývající se od roku 2005 prodejem investičních diamantů a výrobou vlastních luxusních řemeslných šperků. DIC působí na trhu v České republice, na Slovensku, Bulharsku a Spojených arabských emirátech. Společnost je tvůrcem diamantové korunky pro soutěže Miss Universe, Miss USA a Miss Teen USA.

Zdroj foto: společnost DIC

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, ostatní, ostatní, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu