Nenechejte kosmetické novinky ladem!

Nenechejte kosmetické novinky ladem!

15. května 2017, kosmetické novinky, Sensai, Narciso, Issey Miyake,

Sponzorované odkazy

Jarní příroda se probouzí, vzduch je prosycen omamnou vůní jarních narcisek, fialek, šeříků a rozkvetlých ovocných stromů. Příroda si pro nás připravila esenci svěžích vůní, které po dlouhé zimě naše smysly vnímají jako účinný životabudič.

A co známé kosmetické značky, čím nás překvapí, a jakou svěží vůní nás omámí? Přinášíme vám aktuální tipy na kosmetické novinky a parfémy, které letošní jaro opravdu musíte mít!

Hedvábná péče o pleť

Prvotřídní kosmetika v péči o pleť SENSAI Ultimate si na letošní jaro připravila novou kolekci obohacenou o nové produkty THE LOTION 75 ml (4390 Kč) a THE EMULSION 60 ml (6690 Kč). Příjemná lotion s bohatou texturou a emulze se postarají o vaší pleť, dokonalou hedvábnou péčí, lehounce se roztírají a pleť naprosto perfektně vyživují. Po aplikaci budete zářit svěžestí a krásou.

Inovace a fixace od Arden

Nová barevná kolekce Elizabeth Arden Wide Open přichází s novinkami pro vaše řasy a obočí. Lasting Impression Mascara (750Kč) jemně a smyslně jednotlivé řasy prodlouží a dodá lesk po celý den. Řasenka se nerozmazává nedrolí a speciální technologie Ceramide zabalí řasy tak, že budou hustější a delší než od „obyč“ řasenky. Pro perfektní dokonalost vyzkoušejte další novinku, a to fixaci obočí v podobě speciálního gelu Statement Brow (590 Kč). Gel vaše obočí vyplní, zjemní a vytvaruje. Jedinečný štěteček umožní jednoduchou aplikaci a upravený vzhled máte zaručen po celý den. Vydrží až 12 hodin. Gel Statement Brow má k dispozici odstíny pro všechny barvy obočí: Blonde, Honey, Brown nebo Dark Brown.

Vůně pro nezávislé a elegantní ženy

Jarní novinkou je bezesporu Fleur Musc od Narciso Rodriguez v oslňujícím růžovém flakonku. Fleur Musc je luxusní a okouzlující. Růžové květy doplněné růžovým pepřem spojené vzácným pižmem. Směs patchouli a jemného jantaru dodávají lesk. Výsledkem je vznešená růže. Zamilujete se do ní ihned při prvním závanu její podmanivé vůně. “Fleur Musc představuje odvážnost a vášnivou ženskost. Je to vůně, která evokuje kouzlo a půvab.” tvrdí Narciso Rodriguez.

Krystalická jako kapka rosy

Výjimečná a exkluzivní nová toaletní voda od Issey Miyake – L´eau D´issey Pure. Zrodila se nově, poprvé rozjasněná citrusem, pikantní a šumivou mandarinkou, je 100% „pure“ a osvěžující. V srdci vůně je esence Neroli. Rozkvétají v ní růže a konvalinka. Slaný pižmový závan ambry a kašmeranu přináší vůni mořské vodní tříště, písku a kůže opálené sluncem. Issey Miyake s L´eau D´issey Pure otevřel druhou kapitolu vonné odysey, kterou tak veleúspěšně zahájil v roce 1992. Zcela jistě vás nenechá chladnými designový flakónek této nádherné vůně, který v novém provedení působí jako by byl ojíněn krystalickými záblesky ranní rosy. Doporučená cena: 2190 Kč / 50ml.

Dámy nešetřete na své kráse! Přesvědčete se samy a nenechejte letošní kosmetické jarní novinky ladem!

Zdroj foto: Sensai, Narciso, Issey Miyake, Elizabeth Arden

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, kosmetika, líčení a make up, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu