Nesbírejte starožitnosti, sbírejte boty!

Nesbírejte starožitnosti, sbírejte boty!

10. července 2017, NILA, Swedish Hasbeens, dřeváky, letní boty, jarní

Sponzorované odkazy

Připadá vám titulek našeho článku poněkud výstřední? Pak věřte, že až vaše nožka vklouzne do bot značky Swedish Hasbeens, poznáte na vlastní kůži, že sbírka pro vás začne již prvním párem!

Švédská designérka Emy Blix našla ve staré továrně tři stovky originálních starých dřeváků. V 70.letech na jihu Švédska nosily ženy dřeváky na bílých podpatcích. Emy Blix se touto historií nechala inspirovat a vytvořila fenomenální, kultovní značku Swedish Hasbeens. Retro dřeváky Swedish Hasbeens mají takový celosvětový úspěch, že si je oblíbily i hollywoodské celebrity jako Sienna Miller nebo Sarah Jessica Perker.

Jsou sexy a výjimečné

Dřeváky od Swedish Hasbeens jsou vyrobeny z přírodní kůže s dřevěnou podrážkou. Jsou sexy a jsou naprosto výjimečné. Všechny komponenty dřeváků Swedish Hasbeens se vyrábějí ručně v malých evropských továrnách s dlouholetou tradicí. Při výrobě je rozhodující především kvalita materiálu, ekologická a etická stránka. Vše podle hesla: „Lepší boty pro lepší svět“.

NILA a horké novinky Swedish Hasbeens

Aktuální kolekci Swedish Hasbeens na jaro a léto 2017, pořídíte právě teď v prodejní galerii NILA. Vybrat si můžete s v různých barvách, v různém provedení, s podpatkem či na plocho.

Jarní klasika

Spíše jarní boty pro ženy, které dávají přednost pánskému stylu jistě osloví uzavřené klasické dřeváky v rozmanitých barvách. Horní část je vyrobená z kvalitní kůže, čistě zpracované na bázi rostlinných olejů. Pohodlný podpatek je vyřezaný z jednoho kusu dřeva. Aby vám to neklouzalo a nohy byl uchráněny před nárazy na patu je podpatek opatřen bezpečnou gumovou podrážkou.

Letní sexy páskové

Letní boty pro dámy jsou vzdušné, otevřené a páskové. Pásek kolem kotníků, vyšší sexy podpatek, otevřené špičky, to vše podtrhne ženský šarm vašich nožek. Letní páskové Swedish Hasbeens můžete kombinovat, jak k letním šatům, sukním, tak i k šortkám či trendy lněným kalhotům. Dřeváky od Swedish Hasbeens se zkrátka hodí ke všem outfit kouskům vašeho šatníku.*

Dřeváky Swedish Hasbeens jsou luxusní, moderní a vážně fenomenální, a tak si je hýčkejte a do teplých letních dnů společně s vaší první sbírkou dřeváků vplujte i s dokonalou pedikúrou a s pocitem sebevědomé ženy.

Zdroj foto: Swedish Hasbeens

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, jaro, letní boty, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu