Tajemství správné kabelky? O My Bag v NILA!

Tajemství správné kabelky? O My Bag v NILA!

2. června 2017, NILA, O my bag, kabelky, psaníčka, peněženky, holandská značka, značka z Amsterdamu, kvalita, ekologické zpracování, kůže, hovězí useň, etický původ, šetrná činěná kůže, bez použití těžkých kovů, trendy

Sponzorované odkazy

Kabelka je jedna z nejdůležitějších součástí dámského outfitu. Dokáže si dnes některá z nás snad představit vyjít z domova bez ní? Maximálně v případě, že jdeme vyvenčit našeho pejska. V ostatních situacích je kabelka zcela nezbytná. My ženy totiž potřebujeme mít některé z věcí neustále při sobě a rozhodně nás nebaví je nosit v kapsách. Možná přiznáme, že se nám mnohdy v kabelkách ukrývají i takové věci, které jsou naprosto zbytečné, ale řada z nich v ní má své jasné místo. Mobil, peněženka, kapesníčky, zrcátko, lesk na rty, antibakteriální gel, krém na ruce, sluneční brýle, klíče, žvýkačky a voňavka – to všechno se musí někam vtěsnat.

V nezávislé prodejní galerii a internetovém obchodě NILA jsou právě k dostání kabelky, psaníčka a peněženky od O my bag. Tato holandská značka by rozhodně neměla ujít vaší pozornosti. Svým zákaznicím totiž nabízí trendy kousky se zárukou etického původu a ekologického zpracování. Kabelky a jiné módní doplňky jsou vyráběny z hovězí usně bez škodlivých chemikálií a to za spravedlivých, bezpečných a zdraví neohrožujících podmínek. Špičková kvalita už je jen třešničkou na dortu.

V obchodech Nila si právě nyní můžete vybírat například ze tří typů kabelek Audrey ve dvou velikostech a různých barevných variantách. Tyto kabelky jsou velmi moderní a jsou opatřeny nastavitelným popruhem přes rameno. Mají zapínání na magnet a uvnitř ukrytou malou kapsičku. Kůže, ze které jsou vyrobené, pochází z Toskánska a vy si můžete zvolit kabelku Audrey buďto v hnědočerném či modročerném provedení.

Další kabelka nese označení Josephine a je perfektní společnicí na večerní plány. Má odnímatelný a nastavitelný popruh z kůže, takže se z kabelky může rázem stát peněženka. Uvnitř je navržena velmi prakticky, má dostatek prostoru pro karty, telefon i rtěnku.

Značka O my bag má v nabídce i několik trendy peněženek. Ihned na první pohled mne zaujal netradiční kulatý tvar a design peněženky Luna, která je vyrobena z šetrně činěné kůže bez použití těžkých kovů. Peněženka Envelope je zase velmi nadčasová. Je zhotovena v přírodních barvách a je dostatečně prostorná. Má ihned několik přihrádek a kapes na karty a drobné. Peněženek od O my bag je však k dostání mnohem více. Přesvědčte se sami na Nila.cz.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu