Mějte jasno: Rozjasněte se!

Mějte jasno: Rozjasněte se!

22. června 2017, Zuii bio, květinový rozjasňovač, Diamond Sparkle, Biorganica, Peach, Melon

Sponzorované odkazy

Vyjděte vstříc jarním paprskům a podpořte své nalíčení jemným shimmerem. Pudrový rozjasňovač Diamond Sparkle od Zuii rozzáří vaši pleť obličeje, dekoltu i celého těla. Rozjasněte se jako sluníčko!

Třpytivý look na tvář i dekolt. Ponořte se do barevného světa třpytivých perel a diamantů.Třpytivý look na tvář i dekolt. Ponořte se do barevného světa třpytivých perel a diamantů.

Zuii Organic

Spojením slova „Organic“ a českého překladu „BIO“ vznikl název projektu biOrganica, který nabízí čistě přírodní značky. Dekorativní kosmetika Zuii Organic se vyrábí ručně v Austrálii z 95 až 97% květin. Zuii Organic dává stopku chemickým látkám z ropy, parabenům, mastku, geneticky modifikovaným složkám a konzervačním látkám. O oblíbenosti značky by koneckonců mohla říct své česká herečka Aňa Geislerová (například v jednom z našich minulých článků).

V kosmetice od Zuii je využívána blahodárná síla damašské růže, jasmínu, heřmánku, aloe vera, výtažků z mrkve, pelargonie, kopřiv, ricinového oleje a dalších.V kosmetice od Zuii je využívána blahodárná síla damašské růže, jasmínu, heřmánku, aloe vera, výtažků z mrkve, pelargonie, kopřiv, ricinového oleje a dalších.
Beauty is organic. Vymazlený den s tím nejlepším z přírody.Beauty is organic. Vymazlený den s tím nejlepším z přírody.

Rozjasňovač – rozjasní každý den

Zuii Organic rozjasňovače o bio kvalitě jsou pudrové textury. Jsou obohacené o lístky organických růžiček damašské, jasmínových poupátek a květů heřmánků, jejichž třpyt vás promění ve svůdnou a neodolatelnou femme fatale. Navíc vaše pleť bude po celý den krásně vyživená a dojde ke zklidnění i té nejcitlivější pokožku. Rozjasňovač nabízí široké použití – jako doplněk pro rozjasnění očních stínů, zvýraznění vašeho opálení. Právě díky třpytkám dokonale rozzáříte váš dekolt, protože třpytky opticky zvětšují. Při líčení všemi prostředky využijte sílu světla – pohrajte si se stínováním, vytvarováním a především rozjasněním obličeje s cílem poukázat právě na tu část vašeho těla, kterou chcete zvýraznit. Kouzelné shimmery koupíte v šesti dokonalých odstínech: Melon, Berry, Peach, Mango, Blossom, a Raspberry. Vybírejte dle odstínu vaší pokožky a barvy vašich vlasů. Světlým typům sedí světlé odstíny a tmavovláskám bude svědčit tmavší odstín do malinova.

Bio rozjasňovač bez silikonů a parabenů koupíte 655 Kč.Bio rozjasňovač bez silikonů a parabenů koupíte 655 Kč.
Kosmetika Zuii Organic – to nejlepší z přírody. Netestováno na zvířatech.Kosmetika Zuii Organic – to nejlepší z přírody. Netestováno na zvířatech.

Rozjasňovač zakoupíte exkluzivně na e-shopu Biorganica.

Foto zdroj: Biorganica

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu