Mějte nohy v teple! / Boty s kožešinou

Mějte nohy v teple! / Boty s kožešinou

5. ledna 2011, boty, kožešina, trend, návrháři, zima, boty zima 2011, boty s kožešinou, boty s kožíškem, zimní boty, válenky, sněhule

Sponzorované odkazy

Letošní zimě jednoznačně vévodí jeden obrovský trend – kožešina. Objevuje se na všem – na kabátech, sukních, čepicích, kabelkách a výjimkou nejsou ani boty. Do svých přehlídek je zařadili světoví návrháři jako D&G, Chanel nebo Roberto Cavalli a není pochyb o tom, že tento* trend* s námi ještě nějakou dobu vydrží. Boty s kožešinou jsou roztomilé, stylové a perfektně zahřejí věčně studené ženské nohy. Na co je ale třeba dát si pozor je jejich kombinování s ostatními věcmi. Lehce byste totiž místo kýženého stylového looku mohly připomínat Yettiho.

Jak boty s kožešinou nosit?

Záleží jen a jen na vás, jakého vzhledu chcete s těmito boty docílit. Možnosti nošení jsou široké, pojďme se tedy podívat, jak s botami s kožešinou naložit.

  • Elegantně – zvolte jednoduché kotníčkové boty lemované kožešinou, které budou vypadat skvěle s punčochami a sukní nebo šortkami
  • Mišmaš – zkombinujte je s dalšími zimními materiály jako kůží, vlnou nebo tvídem
  • V bohémském stylu – vraťte se do 70. let a boty s kožešinou doplňte o sukni nebo šaty s výrazným potiskem
  • Pohodlně – inspirujte se duem D&G a jednoduše si k těmto botám oblečte svetr s norskými vzory

Válenky, kozačky nebo tenisky?

Existuje samozřejmě mnoho typů bot, na kterých se kožešina objevila a vy už si tedy můžete jenom vybrat ty pro vás nejpohodlnější. Sexy vzhledu docílíte, pokud zvolíte kozačky lemované kožešinou. Mohou být na platformě, na jehlách, nebo úplně bez podpatku. Skvěle budou vypadat v kombinaci s úzkými džíny a elegantním kožichem. Spojení pohodlí a stylu představují válenky, které se hodí nejen k ležérnímu stylu oblékání, ale dosáhnete s nimi i elegantního looku. Dobrou zprávu mám i pro všechny milovnice tenisek – i na nich se objevuje ** kožešina**, většinou jako lemování.

Je úplně jedno, jestli zvolíte boty s umělou nebo pravou kožešinou. Pokud je správně zkombinujete se zbytkem outfitu, zaručeně zaujmete a vykouzlíte originální zimní look. Nenechte si tedy tento úžasný hřejivý trend ujít!

Zdroje: www.shoemanic.com, www.topshop.com, www.net-a-porter.com, www.polyvore.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu