Kolekce simpliCITY značky JAROSLAVA

Kolekce simpliCITY značky JAROSLAVA

12. května 2017, kolekce simpliCITY, značka JAROSLAVA, variabilita, návrhářka Jaroslava Procházková

Sponzorované odkazy

Krásně vyladěná kolekce „simpliCITY“ značky Jaroslava, se představila v zaplněném Mramorovém sále pražské Lucerny.

Na molu molu zazářily tváře českého showbyznysu jako kupříkladu herečka a modelka Kateřina Kornová, či šansoniérka Renata Drössler. Obě s úsměvem a grácií předvedly část aktuální kolekce a potvrdily záměr návrhářky Jaroslavy Procházkové, že stejné modely mohou nosit jak dámy středního věku, tak i jejich dcery.

simpliCITY

Nová kolekce „simpliCITY“ nese ve svém názvu pocit jednoduchosti, organizovanosti, ale přitom slibuje individuální svobodu a poskytuje neomezený prostor pro vyjádření osobnosti. Značka Jaroslava tak pokračuje v unikátním a osvědčeném použití revoluční technologie, díky níž je možné z jednoho kusu oblečení vytvořit čtyři různé varianty nejen využitím lícové i rubové strany, ale také zvolením výstřihu na přední nebo zadní části oděvu.

Jednotlivé celky barev, které kolekci „simpliCITY“ provázejí, lichotí každému typy i věku žen. Významnou roli sehrávají syté a výrazné odstíny červené a zelené, spolu s béžovo-krémovou řadou, která v kombinaci se žakárovým vzorem vyjadřuje životní spletitost a systematičnos­t cest.

Elegance v akci

Kolekce tak zaujme především ženy, vyznávající šik a elegantní šatník. Modely vytvořené z šedé v jejích různých akcentech, v kombinaci s bílou barvou evokuje ulice města, budovy a celé město v jeho tajemnosti, zahalenosti, i jasně dané struktuře.

Velmi záleží na každé ženě, jak si nakombinuje za pomoci vhodně vybraných doplňků svůj look. Osobitostí definitivně podtrhne svoji image, styl a osobnost, aniž by vyvolávala otázky, zda se jedná o denní nošení nebo slavnostní příležitost.

Značka Jaroslava tuto volbu usnadní každé ženě nabídkou plédů, šátků, šál i originálních šperků. Celá kolekce je vytvořená z přírodních italských přízí ve složení bavlna, viskóza, silk, nebo merino fine wool. Tyto materiály skýtají komfort a zároveň snadnou údržbu.

O značce a její zakladatelce

Značka Jaroslava vytváří nejen úpletovou módu specifickou pro náročnou klientelu, která má zájem o nadčasový styl čistoty designu, výraznou kultivovanou barevnost a kvalitní zpracování. Limitované kolekce jsou vyráběné v Čechách z kvalitních italských materiálů.

Jaroslava Procházková, která je majitelkou a návrhářkou této značky, studovala VŠUP v Praze, kde si osvojila kvalitní podobu řemeslné tvorby a Saint Martin's School of Art v Londýně, kde získala titul Master of Art v oblasti Fashion design.

Zdroj foto: Jaroslava

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, módní kabelky, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu