Triáda pro podmanivý pohled od Marionnaud!

Triáda pro podmanivý pohled od Marionnaud!

10. června 2017, Marionnaud, paletky očních stínů, triáda, nude, smokey, colorlife, kouřové stíny, Color Your Eyes, deset barev, zrcátko, dlouhotrvající pigmenty, krémové textury, třpytky, kočičí oči

Sponzorované odkazy

Říká se, že neverbální komunikace je v mnoha ohledech silnější nežli jakákoli slova. A je to právě ,,řeč očí“, která je nejsilnějším neverbálním komunikačním kanálem. Věřte nebo ne, ale některé výzkumy dokonce uvádějí, že více než 43 % naší pozornosti při mezilidské komunikaci věnujeme pohledu do očí.

Oční kontakt je také u žen jedna z největších ,,zbraní“. Pokud je pohled dostatečně svůdný a podmanivý, dokáže s opačným pohlavím doslova divy. Svůj půvab můžete nyní podtrhnout s triem nových paletek očních stínů COLOR YOUR EYES od Marionnud.

Na výběr máte kazetku NUDE, která je vhodná pro přirozené líčení. Přirozenost je zrovna v kurzu a platí to i u líčení. Deset odstínů, vystupňovaných od nejsvětlejšího k nejtmavšímu, bude slušet všem typům žen i barvám očí. Jemné odstíny jsou přirozené, najdeme zde matnou růžovou, ale také barvu s fialovým nádechem, která na víčku naopak zanechá hvězdný třpyt.

Pak je tu také paletka SMOKEY, se kterou zvládnete vykouzlit svůdné kouřové stíny či podmanivé kočičí oči. S touto kazetkou očních stínů se stanete královnou všech večírků. Deset odstupňovaných barev nabízí vše, co od kazety očekáváme – skvělé barvy příjemné krémové textury, dlouhotrvající pigmenty a v některých odstínech i třpytky, které dodají očnímu make-upu na unikátnosti.

Kazetka očních stínů COLORLIFE se stane vaším skvělým pomocníkem k tomu, abyste dotáhly líčení očí k dokonalosti. Pokud patříte mezi ty ženy, které se nebojí vystoupit z řady a být tak středem pozornosti, tak Colorlife je skvělým tipem pro vás. Ve škále deseti barev najdeme jak něžné tělové odstíny, vhodné pro „nahé líčení“, tak i jasnou fialovou barvu s třpytkami, či tmavě modrou.

Také v líčení platí, že méně je někdy více, a proto mějte na paměti, že pokud se rozhodnete pro výrazné nalíčení očí, tak si nechte přirozené nebo jen leskem obtažené rty. Pokud si naopak jen lehce řasenkou zvýrazníte oči, svým rtům dodejte živost sytou rtěnkou. U očních stínů dbáme na to, aby ladily s naším typem pleti, barvou očí a samozřejmě aby to byly stíny kvalitní, které budou držet tam, kde mají.

Přesně takové jsou všechny tři kazetky COLOR YOUR EYES od Marinnaud. Nabízejí příjemnou, hedvábnou texturu, deset odstínů s vysokou pigmentací, oboustranný aplikátor a také zrcátko, díky němuž si můžeme brát paletku s sebou, a když zrovna nestíháme, tak si vytvořit dokonalý look třeba i v autě.

Paletky očních stínů COLOR YOUR EYES jsou k dostání v kamenných obchodech a na e-shopu parfumerie Marionnaud za 499,– Kč.

Zdroj: Marionnaud

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu