Nila spustila pánský outlet!

Nila spustila pánský outlet!

28. června 2017, Nila, pánská móda, outlet, slevy, výprodej, chinos, trička, košile, kalhoty, mikiny, tenisky, People Three, ekin, Armedangels, Mainio, eco, biobavlna, organická bavlna, ekologická výroba, férové podmínky, fairtrade

Sponzorované odkazy

Léto se už pomalu blíží a pánové si již nyní mohou udělat radost slevou až 40% na vybraná trička, košile, mikiny, kalhoty a tenisky. Kamenný a internetový obchod Nila pro vás totiž spustil pánský outlet, kde naleznete kousky za super ceny, ale také ve výborné kvalitě od módních značek propagujících zejména ekologickou výrobu a férové podmínky pro zaměstnance při zpracování textilií.

Od německé značky Armedangels si mohou pánové vybírat ze zlevněných triček s potiskem nebo s pruhovaným dekorem, lehkých košil se zapínáním na knoflíky a pohodlných chinos kalhot z organické bavlny. Zde si můžete být jistí, že značka Armedangels dala stopku otrocké práci, chemikáliím a masové produkci oblečení. Jedná se totiž o jednu z nejvýznamnějších udržitelných módních značek nejen v Německu, ale také na celém světě. Bio materiály a krásné střihy nyní skoro o 50% levněji!

Finská značka Mainio, kterou má rovněž Nila zařazenou do svého sortimentu, se specializuje na dětskou módu, ale ani pánská móda jí není cizí. Módní značka si severským důvtipem skvěle pohrává s barvami a neotřelými vzory. Tatínkové a maminky si tak mohou zakoupit stejně laděné oblečení jako jejich děti. V aktuálním pánském outletu má Nila připravené dva modely mikin. Jednu na zapínání s kapucí a druhou bez zapínání přes hlavu.

Pokud chcete vypadat dobře, ale i se tak cítit, vyzkoušejte to s pánskými košilemi od britské značky People Three, které jsou nyní zlevněné z 2 690,– Kč na 1 345,– Kč! Pánské košile jsou přiléhavé a skvěle padnoucí – slim fit, mají klasický límeček a knoflíčky. Vyrobeny jsou z 100% biobavlny. Značka People Three již více než 25 let spolupracuje s farmáři a dělníky v zemích třetího světa s důrazem na férové podmínky a ekologickou výrobu.

V pánském outletu naleznete i dva modely tenisek od německé značky ekin. Tato značka se rovněž zaměřuje na ekologickou výrobu, ale také na minimalistický design svých produktů. Všechna obuv značky ekin je vyráběna portugalskými řemeslníky a to z ručně vyčiněné kůže. Barvené jsou pouze přírodně s použitím minima lepidla.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu