Pěstěte se Bio! S Inlight odličovačem!

Pěstěte se Bio! S Inlight odličovačem!

26. června 2017, Inlight, BIO odličovač, 100% přírodní kosmetika, netestováno na zvířatech, Aňa Geislerová, bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace, bez konzervačních látek, citlivá pleť, stárnoucí pleť, pleť poškozená sluncem

Sponzorované odkazy

Anglická značka Inlight specializující se výhradně jen na 100% bio-kosmetiku nyní představuje svou novinku, jakou jest BIO odličovač, který nejenže odstraňuje make-up, ale taktéž vyživuje pleť, řasy i obočí.

Příroda je totiž mocným zdrojem plným živých blahodárných látek, které mají velice příznivé účinky na naši pleť. Značka Inlight si tuto skutečnost plně uvědomuje a spojuje sílu a účinnost té nejčistší přírody ve svých kosmetických produktech. Pro maximální účinnost si přípravky značky Inlight oblíbila i česká filmová hvězda Aňa Geislerová.

BIO kosmetiku Inlight ručně vyrábí lékař, homeopat a bylinkář MUDr. Mariano Spizia výhradně z blahodárných bylin a olejů. Inlight poklady jsou v souladu s homeopatickou léčbou, jsou zcela bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace a konzervačních látek. Kosmetika navíc není testována na zvířatech.

Řadu svých nejnovějších kosmetických přípravků převlékla značka Inlight do nového designu elegantních linií temně fialového skla, které vysoce chrání čistě přírodní obsah lahvičky před UV zářením. Každý z produktů je opatřen jedinečným alchymistickým symbolem. Krabičky jsou vyrobeny z hebkého papíru, na němž je originální akvarelová malba místního cornwallského malíře, která zachycuje spojení ducha přírody a řemeslné zručnosti. Samozřejmostí je výroba krabiček z ekologického papíru bez použití syntetických lepidel. Dokonce i na potisk byly použity přírodní barvy tak, aby bylo vše plně recyklovatelné.

Novinka, kterou je hedvábně jemný BIO odličovač make-upu Inlight, odstraňuje i ten nejodolnější make-up, včetně voděodolné řasenky a celodenní nečistoty na pleti, a to vše bez podráždění nebo vysušení pleti. Je bez syntetické vůně a prospívá všem typům pleti. Je obohacen rostlinnými látkami, jako jsou například olej ze semen hroznového vína či mrkvový olej, které mají výjimečné zklidňující účinky, ale působí také proti stárnutí pleti.

Odličovač Inlight však vyživuje nejen pleť, ale také řasy a to díky rostlinným výtažkům z lopuchu, kopřivy a levandule. Obzvlášť v následujícím letním období by pro nás péče o pleť měla být prioritou. Novinka od Inlight přináší úlevu pleti, jež je poškozena sluncem, ale také pleti stárnoucí, citlivé a suché. O to se starají výražky ze zeleného čaje a cenné rostlinné oleje.

Zdroj: 2media, Biorganica

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu