Limitovaná kolekce Jakub PolankaxBibloo

Limitovaná kolekce Jakub PolankaxBibloo

30. června 2017, Jakub Polanka, Bibloo, kolekce, módní návrhář

Sponzorované odkazy

Jakub Polanka, renomovaný český módní návrhář, byl před nedávnem osloven jedním z nejúspěšnějších módních e-shopů v České republice BIBLOO, aby pro něj vytvořil exkluzivní kolekci oblečení. Nyní je limitovaná edice Jakub Polanka x Bibloo s názvem HER k dostání jak v Bibloo Concept Storu ve čtvrtém patře OD Kotva, tak i na online shopu www.bibloo.cz.

Jakub Polanka x Bibloo

Společnost BIBLOO, která provozuje jeden z největších módních e-shopů u nás, se již dlouhodobě snaží propojovat svůj obchod s lokálními osobnostmi ze světa designu a módy a vytvářet tak jedinečné edice. Letošní rok přinesl velmi povedený počin, a to kolekci HER pro jaro a léto 2017 navrženou Jakubem Polankou.

Řekněte FAX OFF

Základním stavebním kamenem kolekce i celé kampaně k ní je heslo FAX OFF. To má vybízet ženy k tomu, aby byly spontánní, hrdé a nenechaly se utlačovat stereotypy. Pokud by se někdo pokusil je do těchto stereotypů tlačit, vystihne toto heslo vše. Je vyobrazené na těch nejdůležitějších kouscích celé kolekce. Jako ztělesnění odvážných a sebevědomých žen se sexappealem vidí Jakub Polanka tzv. working girls a flash dancerky, které se mu při tvoření staly inspirací. A co od nich můžeme okoukat? Třeba umění protančit mezi každodenními problémy s lehkostí a nadhledem.

Spojení přírodních a technických materiálů

Kolekce nabízí 40 různých modelů, které zajímavě propojují přírodní i technické materiály. Vycházejí z ikonických návrhů Jakuba Polanky a jsou rozděleny do tří kategorií podle toho, pro jaké ženy či příležitosti se hodí. Nezávislé a stylové ženy najdou mnoho srdcových kousků v základní linii, v níž nechybí basic kousky, unisexové mikiny, neformální trička i doplňky v podobě ponožek a kšiltovek. Pohodová casual linie, která vyniká jednoduchostí, provokativní elegancí i nezbytnou funkčností, zahrnuje stylové trenčkoty, vesty, šaty i kombinézy. Poslední část kolekce se pak nese v elegantním duchu a staví především na sofistikovaných šatech, sukních i topech.

Foto: Jakub Polanka

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu