Lindex ladí letně a na tropy!

Lindex ladí letně a na tropy!

8. července 2017, Lindex, letní kolekce, léto 207, dámské plavky, dámské šaty, volány, exotika, tropické vzory, květinové vzory, pestré barvy, velké náušnice, trendy, slaměný klobouk, květinové čelenky, bikiny, jednodílné plavky

Sponzorované odkazy

Léto už je tady a dává o sobě patřičně vědět. Tropické počasí vyzývá jedině k exoticky laděnému oblečení. Tropy a teplo inspirovalo značku Lindex k nové letní kolekci, která je přímo prozářená sluncem a dalekými kraji. I když při vysokých teplotách které máme u nás, se do exotické ciziny ani vydávat nemusíte. S oblečením, módními doplňky a šperky od značky Lindex si budete připadat jako na dovolené u moře i na vaší zahrádce nebo terase za domem.

Doménou letní kolekce od Lindex jsou bezpochyby dámské šaty. Tento módní kousek by se dal považovat za ikonický pro celou letní sezónu. V nabídce jsou například krásné šaty s odhalenými rameny, které si můžete vybírat v zářivě červené, v modré variantě s výšivkou nebo v odvážném vícebarevném květinovém vzoru. Pestrá barevnost a květiny se objevují snad v každé letní kolekci, a proto ani tato není výjimkou.

Značka Lindex ve své nejnovější kolekci dává vyniknout všem aktuálním trendům, kterými jsou například velké volány. Objevují se na šatech i halenkách. Tento roztomilý detail v podobě velkého límce dává dokonale vyniknout vašemu dekoltu. Odvážné a na druhou stranu velmi cudné.

V létě a především na dovolené by to samozřejmě nešlo bez plavek, a proto jich Lindex ve své kolekci nabízí velmi hojné množství. I plavková sekce nabízí spoustu barev a nejrůznějších vzorů. Na výběr jsou bikiny, ale i klasické jednodílné. Značka Lindex si pohrála také se střihy. Podprsenky typu balconette, trojúhelníčkové, T-shirt či s macramé detailem vzadu a kalhotky nízké, vysoké či kraťáskové.

Mezi doplňky naleznete rovněž plno must-have kousků této sezóny. Na pláži nebo při opalování na koupališti se rozhodně neobejdete bez slámového klobouku. Tento doplněk není jen skvělým pomocníkem a ochranářem před usilovným sluncem, ale také velice trendy kouskem, který podtrhne váš letní outfit. Pokud nejste fanynkou slamáků, můžete vyzkoušet květinové čelenky do vlasů, které z vás rázem udělají romantickou vílu. Šperkům v letní kolekci Lindex vévodí pro změnu velké náušnice, které jsou perfektním klenotem v teplých dnech. Jsou totiž tak výrazné, že sami postačí k dokonalému looku.

Zdroj: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu