Léto je tady! Doba sandálků začíná!

Léto je tady! Doba sandálků začíná!

6. července 2017, H&M, sandály, letní obuv, dámská obuv, trendy, kožené boty, prémiová kvalita, pásky, metalické barvy, léto 2017, stříbrné boty, ozdobné uzly, řemínky, šik, umělá kůže, gumová podrážka, nízký podpatek

Sponzorované odkazy

***Léto** je již v plném proudu a mnohé ženy na tuto sezónu hledají pohodlnou a přitom trendy letní obuv. Tenisky nejsou ve třiceti-stupňových vedrech zrovna těmi nejideálnějšími kamarádkami, ale to samé se nedá říci o sandálcích. Jenže není lehké najít ty, které by splňovaly všechny naše požadavky.*

Přijde mi, že obchody s obuví jsou přímo narvané k prasknutí, ale stále nenacházíme ty pravé. Možná proto, že nás nenapadlo pátrat také v obchodech, jejichž doménou zrovna obuv není. Světoznámá a velmi oblíbená značka H&M má právě nyní ve své nabídce luxusní výběr dámských letních sandálků, které vás svou jednoduchostí zajisté ochromí.

Elegantně a přitom ležérně vypadají dámské sandály s ozdobným uzlem na přední straně, které mají nastavitelné zadní pásky. Stélka sandálků je z umělé kůže a podešev z pryže. Nabízené jsou ve čtyřech barevných variantách, které se všechny perfektně hodí k horkým letním dnům. Je libo černou, smaragdovou, metalickou růžovou nebo oranžovou?

Většina sandálek od značky H&M mají rovnou podrážku, ale máte na výběr i ze sandálů na podpatku vysokém 2,5 cm. Tento parádní šik kousek je prémiové kvality, jelikož se jedná o kožené sandály se šněrováním, které pokračuje před lýtka úplně nahoru, kde si je lze přivázat lístečkovými detaily na konci. Za patou máte možnost upevnit si obuv pomocí zipu.

Velice pěkné detaily má i dámská obuv s gumovou podrážkou. Řemínek těchto sandálků má doplněk z tepaného kovu a elastický nastavitelný pásek s kovovou přezkou. Nabízené jsou ve třech základních barvách, které lze využít pro každou příležitost. Z módy nevyšly ani detaily v podobě ozdobných kamínků, které se nacházejí na černých řemínkových sandálcích.

V poslední době se rovněž rozmohl trend stříbrných bot nebo alespoň obuvi se stříbrnými doplňky. H&M nabízí stříbrné sandálky s ozdobnými uzly, jejichž povrch připomíná hadí kůži, díky níž boty vypadají s každým pohybem trošičku jinak. Zcela formálně oproti nim vypadají 100% semišové sandálky v červenohnědé či černé variantě. Velmi pohodlná obuv má nastavitelný pásek v oblasti kotníku, který dodá na ladnosti.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu