Usínejte oděná v luxusu / Negližé a noční košilky

Usínejte oděná v luxusu / Negližé a noční košilky

7. ledna 2011, negližé, noční košilky, pyžamo, dámské prádlo, luxusní prádlo, krajka

Mnoho z nás možná nejraději usíná v teplých pyžamech s obrázkem ovečky nebo kteréhokoliv jiného milého zvířátka. Pohodlnost a hřejivost se jim nedá upřít, ale všechny dobře víme, že muže zrovna neohromí. Proto občas pyžama nechte ve skříni a oblečte se do smyslných a sexy nočních košilek a negližé. A uvidíte že muž, vedle kterého usínáte, bude vrnět blahem.

Jakkoliv jsou noční košilky a negližé krátké a krajkové, rozhodně nejsou tak nepohodlné, jak se na první pohled zdají. Na jejich výrobu není potřeba zrovna velké množství materiálu, a tak je jasné, že tolik nezahřejí, ale při usínání v luxusním saténu či krajce se budete nádherně. A ten pocit za to rozhodně stojí.

Ukažte se s Agent Provocateur

Jak už název napovídá, značka Agent Provocateur ráda provokuje a její modely jsou odvážné a sexy. Pokud se nebojíte průsvitných a průhledných materiálů, smyslných kožíšků a různobarevných krajek, noční košilky značky Agent Provocateur jsou pro vás jako stvořené. Černá, šedá a bílá hrají co se barev týče prim, na své si ale přijdou i milovnice vášnivé červené nebo tajemné tmavě modré.

Oděná do romantiky s Triumph

Pokud se zrovna necítíte jako dračice a dáváte přednost jemnosti a romantice, budou pro vás noční košilky Triumph to pravé. Neodhalují tolik, čímž vám přidají špetku tajemnosti, která má v ložnici obrovské kouzlo. Jistě oceníte i nejrůznější zdobení v podobě mašliček, krajek nebo řasení. Pokud zrovna nejste majitelkou štíhlých nohou a nerada je odhalujete, jsou tu pro vás dlouhé noční košilky, které působí velmi luxusně.

Něžná a holčičí Victoria’s Secret

Jestliže se na krajku ani satén necítíte a vzdát se pyžam s roztomilými potisky je pro vás nadlidský výkon, nevěšte hlavu. Oblíbená značka Victoria’s Secret do své kolekce zahrnula mnoho jemných a holčičích nočních košilek, ve kterých se budete cítit svá. Na rozdíl od těch předchozích není paleta barev tak omezená a vybrat si můžete košilky v odstínech růžové, modré nebo třeba bílé. Nechybí ani jednoduché potisky a vzory, což romantické duše zajisté ocení.

Pořiďte si kousek, ve kterém se budete cítit pokud možno pohodlně, a který bude smyslně obepínat vaši postavu. Při výběru noční košilky nebo negližé je totiž nejdůležitější to, abyste se vy sama cítila sexy a přirozeně. Přesně tak vás totiž pak bude vidět i váš partner.

Zdroje: www.agentprovocateur.com, www.triumph.com, www.victoriassecret.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu