Cousu de fil blanc: plamínky a vůně pro vás

Cousu de fil blanc: plamínky a vůně pro vás

20. července 2017, mýdla, svíčky, Cousu de fil blanc, doplňky, francouzská značka

Sponzorované odkazy

Vytvořte si rituál, který dokonale osvěží vaše tělo i mysl a hravě díky němu zapomenete na starosti všedních dní.

Jeho součástí by měla být dlouhá sprcha či koupel s voňavým mýdlem, následovat může posezení se sklenkou vína či knihou u zapálené a uklidňující svíčky. Pokud dáváte přednost organické kvalitě těchto výrobků, zabruslete do nově otevřeného Debut Shopu v Kaprově ulici v Praze, kde jsou nyní nově a exkluzivně k dostání kvalitní organická mýdla a svíčky, která vyrábí francouzská značka Cousu de fil blanc.

Ručně vyráběná mýdla Cousu de fil blanc

Mýdla, která jsou vyráběna ručně, zdobí elegantní balení a navíc se opírají i o tradiční know-how. Jsou velkým současným hitem. Mýdlo Cousu de fil blanc však nabízí ještě víc, především kvalitní a přírodní suroviny. „Ke 100% rostlinné bázi přidáváme suroviny té nejvyšší kvality, jedná se o rostlinné oleje, jíly, esenciální oleje, lesní horský med, rostliny nebo dokonce mořské řasy,“ prozradila k procesu výroby zakladatelka značky Carole Dichampt, vášnivá milovnice přírody a aromaterapeutka. „Důležitým faktem je, že mýdla neobsahují žádná přidaná barviva ani parabeny“, dodává Carole.

Plamínky svíček i v létě

Svíčky jsou sice často spojovány jen se zimním obdobím, ale ve skutečnosti není důvod se uklidňujících plamínků v létě vzdávat. Pokud patříte k opravdovým milovníkům svíček a využíváte jejich jemné světlo více než často, pak sáhněte po těch zdravých. Ručně vyráběné vonné svíčky Cousu de fil blanc jsou odlity ze 100% rostlinného sójového vosku bez přítomnosti GMO. Nenajdete v nich žádné ftaláty ani další škodlivé látky, jejich knot je navíc vyroben z organické bavlny.

Ručně vyráběné kousky na míru

Mýdla a svíčky jsou k dostání v několika kolekcích a vybírat si můžete podle barvy i vůně. Jednou z nejoblíbenějších je kolekce s názvem Nude, která boduje u módních redaktorek i bloggerek. Okouzlí vás vůní pudru, růžového dřeva, kadidla a semínky ibiškovce. Dále jsou k dostání kolekce Blanche, Noir, Indigo, Color Block a Wallpaper.

Foto: Cousu de fil blanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu