Košilománie? Hot hit letošního léta!

Košilománie? Hot hit letošního léta!

28. července 2017, Košilománie, košile, dámská móda, hit letošního léta!

Sponzorované odkazy

Košile, původně synonymum pánského oblečení, se stává atraktivním a variabilním kouskem dámské módy a jejích outiftů. Dolaďtě si look horkým hitem letošního léta i vy!

Košile je pohodlným a prímovním doplňkem k džínám, šatům, sukním i šortkám. Jsou lehké, v různých stylech – od sportovních až po romantické, a lze je perfektně v létě využít namísto svetříku. S košilemi lze vykouzlit velmi trendy letní look.

Vyberete si i vy tu svou?

Cheap Monday W Disarm ShirtCheap Monday W Disarm Shirt Cheap Monday W Disarm Shirt je košile v bělostném provedení, v ležérním volném širším střihu, na zapínání na knoflíky a s efektním rozparkem v zadním díle. Košile je ušita ze 100% bavlny, má malý límeček, rukávy zakončeny volnými manžetami a okraje jsou tvarovány v bocích do oblouku. Tuhle košili vezměte k tílku a džínám, topu a šortkám, nebo tričku a sukni. Krásně doplní i šaty. Je k mání za 1890 Kč.

Cheap Monday W Force Poplin ShirtCheap Monday W Force Poplin Shirt Cheap Monday W Force Poplin Shirt je stylová dámská černá košile v kratší a rovné délce. Je ze 100% bavlny, s dlouhými rukávy, jednou kapsičkou na prsou a sedlem v zadním díle. Černá barva ji předurčuje jako apartní kousek k čemukoli co si v létě obléknete. Cheap Monday košile může být vaše za 1490 Kč.

Urban Classics Ladies Turnup Checked Flanell ShirtUrban Classics Ladies Turnup Checked Flanell Shirt A máme tu jednu aspirantku na zlato! Urban Classics Ladies Turnup Checked Flanell Shirt je klasická flanelovka, která je hot hitem léta! Je příjemná na omak, dobře se nosí, zahřeje a skvěle doplní tílko, top i triko, nebo jednobarevné sporty šaty či sukni. A tahle v černo růžové je opravdu IN. Košile ze 100% bavlny je jemně vypasovaná z tvarovanou zaoblenou délkou, dvěma kapsičkami a dlouhým rukávem s manžetami. Je k mání za 850 Kč.

Classics Ladies Checked Flanell Shirt DressClassics Ladies Checked Flanell Shirt Dress A co byste řekli na tuto trendy prodlouženou košili z flanelu, kterou lze využít i jako mini šaty? Super, že? Urban Classics Ladies Checked Flanell Shirt Dress je jemně vypasovaná košile na zapínání na knoflíky, v černo bílém provedení ze 100 % bavlny, malým límečkem, dvěma kapsami a dlouhým rukávem s manžetami. Délka je tvarována do oblouku a s náznakem rozparků v bocích. Vyjde vás na 950 Kč.

Tak co, vybrali jste si ten svůj kousek do letních dní?

Všechny tyto kousky a mnohé další můžete pořídit na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu