Sluneční brýle Mr. Boho a IZIPIZI na Nila!

Sluneční brýle Mr. Boho a IZIPIZI na Nila!

30. července 2017, Nila, Mr. Boho, IZIPIZI, sluneční brýle, dětské sluneční brýle, přírodní plast, acetát, UV filtr, originální design, brýle pro nejmenší, brýle pro miminka, kvalita, životní prostředí

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle jsou nejvyhledávanějším módním doplňkem v letní sezóně a své o tom ví i nezávislá prodejní galerie a internetový obchod Nila. Jako nejžhavější novinku představuje doplněk od italské značky Mr. Boho a francouzské značky IZIPIZI. NILAnews tak nabízí široký výběr slunečních brýlí pro celou rodinu. Naleznete zde vkusné brýličky pro dospělé i batolata.

Originální design Mr. Boho

Letní novinkou v prodejnách Nila je značka Mr. Boho, za kterou stojí mladý houževnatý tým, jehož cílem je vyvíjet co nejkvalitnější výrobky s vlastní osobitostí a to v dostupné cenové relaci. Hlavním sortimentem značky jsou brýle s originálním designem, dokonalým zpracováním a čistými tvary. Sluneční brýle od značky Mr. Boho potěší všechny milovníky životního prostředí, protože jsou vyráběny z acetátu celulózy, což je přírodní materiál získávaný z bavlny. Jeho velkou výhodou je, že je snadno opracovatelný a nabízí širokou škálu možností výběru barev a tvarů. U brýlí s acetátovými obroučkami oceníte dobrou odolnost proti poškrábání, vodě a chemikáliím.

Sluneční brýle Mr. Boho mají vysoký ochranný filtr UV 400, takže vám zaručí perfektní ochranu vašeho zraku. V NILAstore naleznete brýle v několika variantách. Tvar obrouček je perfektním kompromisem mezi hranatými a oblými liniemi. Pro svou originalitu se stanou hitem nejen letos, ale i příští léto!

IZIPIZI – brýle pro nejmenší

Co se týče ochrany před slunečním zářením, tak bychom zajisté neměli zapomenout na ty nejmenší a nejmilejší. V kamenném obchodu či e-shopu Nila můžete nyní zakoupit sluneční brýle značky IZIPIZI, které jsou nejen kvalitním, ale také zábavným doplňkem pro děti. Rodiče u nich ocení zejména pružné a ohebné panty, které vydrží i větší nápor nezbedných dětských ručiček. Velice důležitá je i kvalita jejich skel s 100% ochranou proti UV záření. V nabídce jsou sluneční brýle pro miminka 0 –12 a 12 – 36 měsíců a pro děti od 4 do 10 let. Francouzská značka IZIPIZI má ve svém sortimentu v nabídce i dětské brýle na čtení a brýle proti modrému záření (obrazovky počítačů, smarthphonů a jiných LED zdrojů), které se rovněž pyšní hravým barevným designem.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu