Je libo minimalistický batůžek nebo taška do práce?

Je libo minimalistický batůžek nebo taška do práce?

26. července 2017, švýcarské značky Qwstion, batůžky a tašky, cestování, město, práce, volnočasové aktivity

Sponzorované odkazy

Vše zmíněné se hodí. Soudobé bestsellery firmy Qwstion tomu nahrávají. Nabízí vše potřebné a v té nej kvalitě. Známkou švýcarské značky Qwstion je právě kvalita v souvztažnosti s funkčností, odolností a neotřelém šik vzhledu vyznačujícím se stylovostí. Sofistikované detaily s originální variabilitou jednotlivých kousků, spolu s uplatněním kdekoli je již třešnička na dortu, respektive na těchto kouscích značky Qwstion.

Cílení Qwstionu na především městské prostředí a zákazníky s moderním náhledem na život značku předurčuje na špici nabídky vysoce funkčních, odolných a do detailu propracovaných produktů. Ty se uplatní stejně dobře při jízdě na kole i na pracovní schůzce. Jejich prototypy vznikají v curyšském studiu, přičemž samotné produkty pro prodej jsou vyráběny za transparentních podmínek v malé továrně v čínském Chuej-čou. Materiálem je především bavlna, konopí, len s voděodolnou úpravou, ale také nylon, kůže a ocel.

Taška Tote v šedém provedeníTaška Tote v šedém provedení

Taška Tote

Je vyrobena ze 100 % bavlněného plátna a popruhy jsou nylonové. Taška je k mání v několika barevných variantách – černá, šedá, bílá a šedočerná. Velikostí 40×36×10 cm stačí na cca 14 litrů obsahu. Do tašky Tote se vám vejdou knihy, pracovní dokumenty nebo třeba plavky a opalovací krém. Díky nastavitelným popruhům se může Tote snadno proměnit v praktický batůžek. Vychytávkou je, že hlavní přihrádka je přístupná shora i ze strany a uvnitř má kapsičku na mobil a větší kapsu na zip. Taška může být vaše za cenu 4 590 Kč.

Batoh Simple v redwood odstínuBatoh Simple v redwood odstínu

Batoh Simple

Apartní batůžek je k mání v pěti odstínech – redwood, camel, blend raw, světle šedá a šedočerná. Je vyroben z kombinace bio bavlny, recyklované bavlny a nylonu, když svrchní část tvoří z 55 % bio bavlna, ze 45 % recyklovaná bavlna a popruhy jsou ze 100 % nylonu Circlestich®

Jestli tedy hledáte praktické menší zavazadlo, tak batoh Simple je to pravé. Díky velikosti 49×28×14 cm a objemu 16 litrů, jej můžete nosit na zádech i přes rameno. Batoh je řešen minimalisticky, je příjemně odolný a překvapivě prostorný. Ideální kousek pro volné dny, volné odpoledne a chvíle, kdy si s ničím nechcete lámat hlavu. Prostě sbalte plavky, knížku, či cokoli jiného a vyrazte, kam se vám jen zachce. A cena? 2 390 Kč.

šik cestovní pouzdrošik cestovní pouzdro

Cestovní pouzdro

Praktické, minimalistické a stylové je cestovní šedé pouzdro, jež vás při cestování nezklame a doprovodí všude. Litr objemu a rozměry 24 × 16 × 3 cm jej předurčují jako spolehlivého cestovního parťáka. Pouzdro je vyrobeno ze 100 % bavlněného plátna s podšívkou ze vzorovaného nylonu, když uvnitř jsou jedna větší a dvě menší přihrádky. Za cenu 1 290 Kč must-have nejen na cesty.

Taška Day Tote v khaki provedeníTaška Day Tote v khaki provedení

Taška Day Tote

Je k mání v modré, černé a khaki barvě. Je celá ze 100 % bavlněného plátna s podšívkou ze 100 % bavlny, když popruhy tvoří nylon s Circlestitch®. Je to jedinečná multifunkční taška, kterou lze díky nastavitelným popruhům snadno proměnit v praktický a minimalistický batůžek. Ideální jako taška do práce i batůžek pro volné dny. S rozměry 38×44×12 cm a objemem 20 litrů bude vaše za cenu 5 390 Kč.

Všechny tyto kousky a mnohé další najdete na Nila.cz

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu