Buďte v létě za exoty - s DIC!

Buďte v létě za exoty - s DIC!

10. srpna 2017, šperky, DIC, Diamonds International Corporation, exotické doplňky, bláznivé léto, originalita, zvířata, rostliny, prsten, náramek, přívěšek, kočkovité šelmy, náušnice, motýli

Sponzorované odkazy

Zkratky DIC v sobě skrývá název české společnosti Diamonds International Corporation, která se zabývá již dvanáct let prodejem investičních diamantů a výrobou luxusních šperků. Své prodejny má nejen v České republice, ale také na Slovensku, v Bulharsku a ve Spojených arabských emirátech. Úspěch slaví společnost i v USA, kdy pro výherkyně soutěží Miss Universe, Miss USA a Miss Teen USA vyrobila diamantové korunky.

Nyní je tu bláznivé léto a společnost Diamonds International Corporation se mu svými šperky velmi dobře přizpůsobuje. Ke každému létu patří barevnost, vášeň, venkovní zábavy a dovolená. Z toho si brala DIC inspiraci při výrobě luxusních šperků pro léto 2017 a vznikly perfektní kousky, ve kterých zazáříte.

Exotické doplňky od DIC jdou ruku v ruce s aktuálními trendy. Podle amerického institutu Pantone je aktuálně nejvíc trendy barvou svěží zelená, ale také růžová, žlutá, oranžová a azurově modrá. Právem se tak v těchto odstínech nesou šperky ve tvaru divokých šelem, díky nimž ještě více vynikne vaše krása.

Volit můžete mezi prsteny, náramky, náušnicemi nebo přívěšky. Ať vyberete jakýkoli šperk, pokaždé to bude trefa do černého. Velkou výhodou je, že se tento trend jen tak neomrzí, takže šperky s šelmami rozhodně využijete i v dalších letních sezónách. Originalita šperků DIC vám zajistí neodolatelnou přitažlivost, na kterou budete moci být právem pyšné.

Ke každému létu patří i bláznivá móda v podobě šatů nebo topů na ramínka, které přímo vybízejí k nošení šperků. Na odhalené a opálené kůži blyštivé šperky vždy perfektně vyniknou. Exoticky vyhlíží například náramek v podobě tygří hlavy nebo hada, který se elegantně vine kolem ruky. Hluboký dekolt lze podtrhnout třpytivým přívěškem a dlouhé prsty s decentně nalakovanými nehty můžete ozdobit masivními prsteny rovněž s motivy cizokrajných zvířat.

Je jen na vás, jaký zvířecí či rostlinný šperk si zvolíte. Jestli budete vybírat podle oblíbenosti nebo vkusu. V nabídce jsou jednak kočkovité šelmy, ale i plazi či roztomilí obojživelníci. Vašemu outfitu dodají exotický šmrnc i motýli, které mohou zdobit vaše uši či prsty. V tomto případě se ani nebudete muset bát, že vám uletí.

Zdroj: DIC

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu