Hugo Boss a My Fashion

Hugo Boss a My Fashion

14. srpna 2017, Hugo Boss, My Fashion

Sponzorované odkazy

Jste fandou značka Hugo Boss (nebo se jí chystáte být)? A chcete ten nejucelenější výběr a tu nejkompletnější nabídku oblečení a módních doplňků této profláklé značky? Ta zamiřte do My Fashion.

Právě tam totiž tohle vše najdete. Právě nyní se známá německá značka HUGO BOSS se u nás konečně dočkala toho správného ocenění v podobě dostatečného místa. Značka je sice známa především pánskou módou, především obleky pro pány, ale dnes je vše jinak.

prodejna na letišti Václava Havla, terminál 1prodejna na letišti Václava Havla, terminál 1

K mání je nyní v rámci značky mnohem více, a tak se vám může lehce stát, že odejdete z My Fashion zcela úplně a kompletně oblečeni, a to kvalitně a stylově. A na své si přijdou nejen pánové, ale i dámy, pro něž je v My Fashion samostatná dámská sekce.

Česká firma My Fashion nabízí módu Hugo Boss rovnou na třech místech v Praze. A to v centru města Na Příkopě 6, a ve dvou prodejnách na terminálech Letiště Václava Havla. Na podzim plánuje firma My Fashion také spuštění e-shopu na stránce My fashion, který jistě uvítají všichni příznivci značky, obzvláště ti mimo Prahu.

prodejna na Příkopě 6 v Prazeprodejna na Příkopě 6 v Praze

A co je k mání?

  • Luxusní linie BOSS Men a Women zahrnuje oblečení pro formální a společenské příležitosti, přičemž určena je zákazníkům, kteří si potrpí na kvalitu, styl a eleganci.
  • Kolekce BOSS Orange Men a Women je řešena v rytmu aktuálních módních trendů s nápaditostí a barevnějším pojetím i originálními detaily.
  • Třetí řada BOSS Green je lifestylovou linií, cílenou na aktivitu, pohodlné a ležérní oblečení, které ale stále vypadá dobře a trendy.

Značka Hugo Boss je zde již od roku 1948. A to stále na špici oděvního průmyslu, přičemž aktuálně prodává své výrobky ve 124 zemích světa a na více než 6 100 prodejních míst. Její jméno je synonymem pro prémiovou a luxusní pánskou i dámskou módu, špičkové zpracování a skvěle padnoucí střihy.

Zdroj foto: My Fashion

Úvodní foto: prodejna Hugo Boss v terminálu 2, letiště Václava Havla

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu