Držte si klobouky! - Louis Vuitton a kolekce podzim/zima 2017

Držte si klobouky! - Louis Vuitton a kolekce podzim/zima 2017

8. září 2017, Louis Vuitton, Kolekce podzim a zima 2017, dámská kolekce, dámská móda, trendy, styl, hranice, folklórní motivy, americká sportovní móda, lidové vzory, minulost

Sponzorované odkazy

Pro Nicolase Ghesquièra, módního návrháře a současného tvůrčího ředitele domu Louis Vuitton, je zásadně důležitý pojem hranic. Světoznámá značka Louis Vuitton posouvá své hranice know-how, inovace, designu a cestování již od svého založení roku 1854. V dnešním globalizovaném světě nám hranice už nic moc neříkají. Díky internetu a dopravním možnostem můžeme být v kontaktu i s lidmi na opačné straně naší planety. Jaké je tedy v dnešní době nová definice hranic?

Kolekce podzim a zima 2017 od značky Louis Vuitton rovněž odbourává hranice a evokuje nomádský styl života. Město se prolíná s dálnými obzory, mužský svět s ženským, den se stává nocí a tradice módní značky žízní po všem, co přináší budoucnost. Louis Vuitton představuje módu s velkým ,,M“ a nadcházející dámská kolekce není výjimkou. Zákazníci ani fanoušci nepřijdou o nadčasové trendy a osobitý styl.

V kolekci pro nadcházející sezónu ustupují ty hranice, jak je známe, a objevují se zcela nové, které vymezují jednotlivé styly, jakými jsou klasická americká sportovní móda, slovanské lidové akcenty, inspirace minulou módou, městská klasika a magnetická síla folklórních motivů a mnoho dalších. Inspiračních zdrojů je nepřeberné množství, a proto jich v kolekci spatříme ihned několik.

Ambice značky Louis Vuitton mířily vždycky vysoko a letos v březnu vzala účastníky módní přehlídky kreativní identita tohoto velikána na nejkrásnější cestu. Velkolepá show proběhla v Cour Marly, v samém srdci muzea Louvre, které je nejnavštěvovanějším muzeem na světě. Jde o jakýsi symbol prostoru bez hranic, kde zve kultura všechny, aby se vydali na cestu.

K vidění byly hedvábné šaty, kožené bundy s řetízky a velké množství bohatých kožešinových bund a vest. A touto krásou se v předních řadách kochala záviděníhodná suma celebrit, jako například herečka Michelle Williams, která byla za své role ve filmech Zkrocená hora a Můj týden s Marilyn nominovaná na Oscara. Módní přehlídku si nenechaly ujít ani herečky Jennifer Conelly či Léa Seydoux. Místo v první řadě si držel i americký herec, režisér a scenárista Justin Theroux, který je již několik let partnerem Jennifer Aniston.

Zdroj: Louis Vuitton

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu