Jak na anglické léto? – Nathalie Bond Organics

Jak na anglické léto? – Nathalie Bond Organics

20. srpna 2017, Nathalie Bond, Nila, NILAstore, NILAnews, léto, nová kolekce, kosmetika, peeling, přírodní kosmetika, veganská kosmetika, pro vegany, včelí vosk, vonné svíčky, mýdlo, tělový olej, balzám na rty, sůl do koupele, himalájská sůl, esenciální oleje, kokosový olej, jojobový olej, regenerace, na pleť

Sponzorované odkazy

Nathalie Bond, které se také přezdívá zkráceně jen “Nat“, pochází z Anglie a jako většina z nás měla svůj sen. Před třemi lety se rozhodla, že je načase si ho splnit, a proto začala ručně vyrábět přírodní kosmetiku bez přidané chemie. Míchání organických olejíčků, másel a dalších přírodních ingrediencí jí šlo tak dobře, že sama založila i vlastní firmu. Dnes v malé dílně v anglickém Sheffieldu vyrábí pečující přípravky, voňavá mýdla, soli do koupele i vonné svíčky, které jsou až na nějaké výjimky s obsahem včelího vosku, vhodné i pro vegany.

Společnost Nila, která podporuje i mnoho dalších nezávislých značek a designérů, nabízí toto léto svým zákazníkům i produkty Nathalie Bond Organics. V Nila store máte možnost zakoupit si nádherné výrobky ze zcela nové kolekce.

V obchodech či na e-shopu Nila naleznete například jemné balzámy na rty. Pečují o ochranu, hydrataci a výživu vašich rtů za pomoci kakaového másla, které zvyšuje jejich pružnost, ricínového oleje, jež brání proti nepřízni počasí a výtažky ze dvou druhů máty mají hojivý účinek a navíc dodávají rtům svěžest. Nabízen je ve dvou variantách – růže a peprmint.

Péči si může dopřát i vaše pleť a to díky výjimečně jemnému balzámu s příjemnou vůní. Obsahuje esenciální oleje z květin, jež pomáhají porazit stres a depresi. Funguje skvěle i proti zaneseným pórům. Dopřejte své pokožce regeneraci, kterou si v létě zaslouží. Oleje z jojoby a meruňkových jadérek se pak postarají o výživu, ochranu a zdraví vaší pokožky.

Dalším produktem z NILAnews jsou soli do koupele od Nathalie Bond. Jde o voňavé směsice blahodárných solí z Mrtvého moře a himálajské růžové soli s uklidňujícími esenciálními oleji, buďto levandule a bergamotu či růže a pačuli. Obě tyto omamné vůně vám zajistí dokonalý zážitek z koupele.

Sametově jemné je i tekuté mýdlo, v němž se skrývá kombinace bio rostlinných olejů a esenciálních olejů. Mýdlo je perfektní na ruce, do sprchy i do koupele. Postará se i o čištění vašeho obličeje.

Vzpruhu dopřejete svému tělu pomocí peelingu, které se vyrábí ze směsí soli z Mrtvého moře, kokosového, jojobového a esenciálního oleje z citronové trávy, máty a eukalyptu či pomeranče a cedrového dřeva.

Pocit klidu si zase naopak vychutnáte s tělovými oleji, které na rozdíl od tělových mlék s krémovou konzistencí, pronikají hluboko do pokožky a zanechávají ji hydratovanou po delší dobu.

A v poslední řadě Nathalie Bond Organics nabízí sérii sladkých vonných svíček, které se vyrábějí se 100% přírodního sójového vosku bez skrytých chemikálií. Neobsahují herbicidy, pesticidy a geneticky modifikované látky. Jakákoli z těchto svíček promění váš dům v pohádkovou květinovou zahradu.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu