Bavlněno-lněné léto - s Beaumont Organic

Bavlněno-lněné léto - s Beaumont Organic

22. srpna 2017, NILA, NILAstore, Beaumont Organic, dámská móda, ekologické zemědělství, bavlna, len, dámské šaty, elegantní, kvalitní, střih, krajka, anglická značka, etika, pohodlí, ležérnost

Sponzorované odkazy

NILA je tu pro všechny, kteří stejně jako tato prodejní galerie, milují krásný design, přírodu a etickou módu. Tato společnost zastupuje více než padesát nezávislých značek a designérů, a jedním z nich je i luxusní anglická značka Beaumont Organic. V tento čas představuje v obchodech Nila kolekci Urban Edges, z níž jsou veškeré kousky vyrobeny eticky v subtropickém Portugalsku. Dámská móda od Beaumont Organic se hodí pro všechny ženy, které mají rády pohodlí a ležérnost a postačí si v létě s pár dokonalými, přesto kvalitními kusy oblečení.

Oblečení od této britské značky se vyznačuje především prvotřídními výrobními materiály, kterými jsou nádherně vypadající len a organická bavlna pocházející z ekologického zemědělství. U všech výrobků ze lnu je třeba podotknout, že by se měly prát šetrně do 40°C a při praní by se neměly používat aviváže ani bělidla. Nejlépe uděláte, když budete lněné oblečení sušit volně rozložené nebo pověšené venku. Rozhodně se vyhněte sušičce a oblečení žehlete raději na vyšší teplotu z rubové strany. Na Beaumont Organic vás může zaujmout i strohý a elegantní styl a skvělý střih všech druhů oblečení. Méně znamená více a v jednoduchosti je krása. Tato moudra jsou v tomto případě právem na místě.

Momentálně naleznete ve dvou kamenných obchodech či na e-shopu Nila celkem čtyři modely šatů od značky Beaumont Organic. Volné úpletové šaty Amanda jsou oversized střihu a ideální jsou v kombinaci s jednoduchým trikem a černými úzkými džínami. Naopak romantické bílé letní šaty Hadley minimalistického střihu se perfektně hodí do parných dní. Tyto šaty vynikají krajkovými detaily, ozdobným lemem v pase a ozdobným zapínáním na knoflíček vzadu. Nosit je lze s dřeváky, sandály, nebo chcete-li docílit ještě více ležérního stylu, obujete k šatům tenisky!

Šaty Eden jsou rovněž minimalistického střihu a jsou stejně jako všechny ostatní vyrobeny z bavlny a lnu. Mají krátké rukávy zakončené lemováním a v pase jsou lehce nařasené. Dosahují trendy midi délky přibližně ke kolenům. Jejich povaha je tedy dosti konzervativní. Posledním nabízeným kouskem z kolekce Urban Edges od Beuamont Organic jsou šaty Vivian, které také zajistí svým nositelkám příjemné pohodlí. Jejich střih je velice elegantní a lichotí každému typu postavy. Rukávy mají tříčtvrteční délku a jsou ozdobeny romantickou krajkou.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu