Adidas zbrojí pro podzim a zimu 2017

Adidas zbrojí pro podzim a zimu 2017

27. srpna 2017, Adidas, podzim a zima 2017, kolekce, móda, sporty, outfit

Sponzorované odkazy

Objevte novou kolekci značky adidas pro podzim a zimu 2017. Je výjimečná. Čím? Čtěte dál.

Léto je sice v plném proudu, ve kterém spíše vršky shazujeme, přesto se však pomaličku podzim hlásí o slovo. Sportovní značka adidas nedávno uvedla novou kolekci streetového oblečení pro nadcházející období. Těšit se můžete na oblíbené kousky zcela v novém kabátku a na spoustu zbrusu nových kousků – dosud nevídaných módních trendů.

Kolekce adidas Originals XBYO

Moderní kolekce je protkaná prvotřídními modely, které ztělesňují krásy Japonska. Za novou kolekci stojí Satomi Nakumura, uznávaná designérka střihů, která se proslavila luxusní značkou Comme Des Garcons. Kolekce se vyznačuje jednoduchými střihy v kontrastu s nepřehlédnu­telnými detaily. Jsou to například předtvarované lokty a kolena, díky kterým oblečení lépe sedí. Oblečení je vyrobené z vysoce kvalitní a odolné bavlny Yamayo.

Tepláková souprava v módním šedém provedení z kolekce adidas Originals XBYO.Tepláková souprava v módním šedém provedení z kolekce adidas Originals XBYO.

Kolekce adidas Originals Farm

Kolekce prozářená barvami a vzory v brazilském stylu, je výsledkem spolupráce adidas se společností Farm. V této kolekci si přijdou na své zejména ženy, které si zamilují kousky inspirované bohatou brazilskou flórou. Kolekci dominují etno vzory, potisk barevných motýlů a džungle plná ptáků. Vše toto a mnohem více – to je nová kolekce inspirovaná Latinskou Amerikou.

Kolekce Adidas Originals Farm je plná divočiny.Kolekce Adidas Originals Farm je plná divočiny.

Nová kolekce bot – NMD a EQT

Obuv NMD je spojením bot z předchozích kolekcí s inovativní technologií boost TM a Primeknit. Můžete se těšit na osm zcela nových modelů streetových bot. Užijete je nejenom na sport, ale také na procházky do města. Také boty EQT vychází ze známé kolekce Adidas Equipment, jejíž minulost sahá až k roku 1990. Nyní však zcela v novém, vylepšeném kabátku. Splňují nejnovější trendy a současné technologie módního průmyslu jim dodávají na stylovosti.

Vyrazte s lehkostí s novou obuví NMD.Vyrazte s lehkostí s novou obuví NMD.

Sportovní kolekce adidas – vždy o krok v před

Sportovní kolekce adidasu nabízí jako každý rok základní kousky, které by neměly chybět v žádném ženském a mužském šatníku. Na své si však přijdou také děti v nové dětské kolekci Stelly McCartney, návrhářky adidasu. Dětská kolekce naladí na nefalšovanou podzimní náladu i ty největší bručouny. Dětem vybírejte například z bund různých délek, kalhot nebo doplňků s výraznými barevnými prvky.

Made by Stella McCartney.Made by Stella McCartney.

Klasika, která nesmí chybět v žádné sportovní kolekci, je oblečení na trénink a fitness, běh, atletiku. Sportovní oblečení využijete nejenom při sportu, ale ocení je každý, kdo se chce cítit pohodlně a přitom splňovat módní diktát. Do značky adidas se oblékají jak špičkoví sportovci, tak sportovní začátečníci. Sportovní oblečení adidas je synonymem pro funkčnost materiálu, pohodlnost a aktuální módní trend.

Oslovila vás adidas kampaň pro podzim/zimu 2016? Tak hurá nakupovat.Oslovila vás adidas kampaň pro podzim/zimu 2016? Tak hurá nakupovat.

Foto: Adidas

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu