Letní dobrodružství s náramky Lavaliere

Letní dobrodružství s náramky Lavaliere

18. srpna 2017, Lavaliere, náramky, šperky, doplňky, styl

Sponzorované odkazy

Šperky mladé české značky Lavaliere si za krátkou dobu svého působení stihly najít tisíce fanoušků a vidíme je téměř všude kolem sebe. Není divu, návaznost na tradiční jabloneckou bižuterii, precizní zpracování a lokální výroba jsou prvky, které táhnou a baví. Když k tomu připočteme více než 350 různých typů náramků pro muže a ženy je jasné, že náramky Lavaliere dokáží oslovit každého. Toužíte i vy po tomto jedinečném způsobu vyjádření sama sebe?

Krása z přírody

Přírodní materiály, cenné kovy, krystaly z dílny Swarovski, drahokamy, broušené perly, zlato, či zirkony – to vše značka Lavaliere při výrobě náramků používá a vytváří tak unikátní náramky inspirované prastarou budhistickou tradicí. Přestože tyto materiály pochází z různých koutů světa, samotné návrhy i kompletování doplňků jsou čistě českou záležitostí. Značka se může dokonce pyšnit ochrannou známkou „ryze Český výrobek“. Aby byla zajištěna ta největší kvalita náramků, jsou všechny po výrobě ručně očištěny, zkontrolovány a zákazníci je obdrží v luxusním balení.

Soulad a styl

Teprve loni, v roce 2016, vznikla vůbec první kolekce Lavaliere. Od té doby značka do sortimentu zařadila dvě limitované edice a počet jednotlivých typů náramků vzrostl na neuvěřitelných 350 kousků. Jednotlivé kolekce jsou tvořeny tak, aby se mezi sebou daly lehce kombinovat a krásně se doplňovaly. Inspirací při jejich vytváření jsou trendy z celého světa – z New Yorku, Londýna i mezinárodních veletrhů. Zatím poslední dávku inspirace designéři čerpali na největším šperkařském veletrhu na světě Vicenza Fair 2017 v Itálii. „Máme rádi módu i tradice a chceme dopřát našim zákazníkům originální náramky, kterými doplní svůj outfit a podtrhnou styl,“ vysvětluje hlavní designérka Natálie Valtová a dodává: „Je pro nás také velmi důležité to, že jsme přímý výrobce, ne přeprodejci, a vyrábíme v Čechách. Lokální výrobou chceme podporovat český průmysl a rovněž se snažíme navázat na tradici slavné české bižuterie z Jablonce nad Nisou, která má kořeny až v 18. století a stále zůstává místním fenoménem.“

Foto: Lavaliere

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu